Başkan Yaman, Mahalleleri Geziyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Yaman, Mahalleleri Geziyor

Başkan Yaman, Mahalleleri Geziyor

Yaman, halk ve esnafın yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeleri ve hizmet beklentilerini dinledi.

27.02.2013 14:09

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, beraberinde Mimarsinan mahalle muhtarı Halis Polat ve Belediye Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu'yu alarak Mimarsinan mahallesini gezdi, halk ve esnafın yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeleri ve hizmet beklentilerini dinledi.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, öğlen vakti mahallenin merkezi camilerinden olan Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazını kıldıktan sonra cami cemaati ile bir araya geldi. Daha sonra beraberinde mahalle muhtarı Halis Polat ve Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu'da alarak mahalledeki cadde ve sokakları gezerek vatandaşların yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerini dinledi.

Cami cemaatiyle bir araya geldi.

Cami cemaati ile sohbet eden Başkan Yaman, daha önce Dilovası belediyesi tarafından dış cephesi yenilenen ve çalışmaları yeni biten caminin çevre düzenlemesini belediyenin üstlenmesini talep etti. Belediye Başkanı Cemil Yaman, cami cemaatinin bu isteğini kırmayarak cami çevresi de parke, kamelya ve banklar olacak şekilde bir projelendirme çalışmasının talimatını verdi.

Esnaflarla bir araya geldi

Esnafları da ziyaret eden başkan Yaman, ilçeyi yaşanabilir bir kent haline getirmek için her türlü samimi çalışmayı sergilediklerini ifade ederek, söz verdiğimiz her hizmet yerine geliyor. Dilovası artık 4 yıl öncesinin Dilovası olmadığını hep beraber müşahede ediyoruz. Cadde ve sokaklarımız bakımlı, kapımızın önündeki çöplerimiz sürekli olarak alınan, halkın ihtiyaçlarına göre hizmet üreten bir belediye olduk. Büyükşehir belediyemiz, hükümetimiz ve belediyemiz tam bir uyum içinde çalışarak hem büyükşehir belediyemizin, hem il özel idaremizin hem diğer özel ve kamu kuruluşlarımızın çalışmalarıyla bu gün yaşanabilir bir kent olma yolunda epey bir mesafe kat etmiş bulunuyoruz.

Hizmetlerden halk memnun

Önümüzdeki günlerde Dilovası Hastanemizin bina tesliminden sonra çok kısa süre sonra halkımıza hizmet vermeye başlayacağı günler artık çok yakın. İnşallah kent meydanımızın çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayarak halkımıza hizmet alma noktasında çifte mutlulukları yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.

Vatandaşların özellikle Mimarsinan caddesi üzerinde geceleri tır ve kamyonların süratli ve tehlikeli geçişleri nedeniyle rahatsız olmalarını bildirmesi üzerine belediye zabıta müdürünü telefonla arayarak emniyet güçleri ile bir ortak çalışma yaparak bu sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

Yeşil Dilovası hayaldi gerçek oldu!

Mimar sinan mahallesine yeni yapılan parklara ve yeşil alanlara ilaveten yeni parkların yapılması için uygun projeler çizildiğine değinerek, bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşillendirmeye büyük önem verdiklerine değinerek, artık mahalledeki çocukların yeni oyun alanlarını da böylece oluşturmuş olacak dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yaman, Mahalleleri Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement