Başkent Moda Günleri Işık Saçtı - Son Dakika
Güncel

Başkent Moda Günleri Işık Saçtı

Başkent Moda Günleri Işık Saçtı

Türkiye'nin En Büyük Moda Organizasyonlarından Biri Olarak Gösterilen "Başkent Moda Günleri"Nin 11.'Si Sheraton Otelde Düzenlenen Defileyle Başladı.

08.03.2011 15:46  Güncelleme: 15:47

Aralarında Ece Gürsel, Şenay Akay, Merve Büyüksaraç gibi ünlü mankenlerin de bulunduğu defile nefes kesti.

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği'nin (AGSD) geleneksel olarak düzenlediği "Uluslararası Başkent Moda Günleri", Sheraton Oteli'nde yapılan defileyle başladı. Geleneksel olarak yılda iki kez yapılan Başkent Moda Günleri'ni iş, siyaset ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli takip etti. Defileyi izleyenler arasında Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, ünlü organizatör Erkan Özerman, Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şube Başkanı Barış Aydın ve Ak Parti Yaşlılar Komisyonu Başkanı Aynur Gültekin, Ankara Ak Parti Aday Adayı Müjgan Erdem, Türk Kızılay Yenişehir Şube Başkanı Gönül Atamer, Ak parti İl Kadın yönetim Kurulu üyesi Aynur Yurdakul, Başankader Genel sekreteri Arzu Dinç Sönmez Kültür Bakanlığı dan bir çok üstü düzey yönetici katıldı.

Koreografisi ünlü koreograf ve sanat yönetmeni Yasin Soy imzalı defile, Abdullah Öztoprak'ın tasarladığı kıyafetlerin ünlü mankenler tarafından sergilenmesiyle başladı. Başkentteki bazı tekstil firmalarının yeni sezon koleksiyonları aralarında Şenay Akay, Ece Gürsel, Merve Büyüksaraç, Alona Kral, Nur Gümüşdoğrayan gibi birbirinden ünlü mankenler tarafından tanıtıldı.

Banu Zorlu Podyumda

Abdullah Öztoprak'ın tasarımlarının sergilenmesinin ardından podyumda şarkıcı Banu Zorlu göründü. Gönül Çiçekleri şarkısı eşliğinde podyumda yürüyen Zorlu, davetlilerden büyük ilgi gördü.

Karakuş'a "Kristal Best Model" ödülü

Defile öncesi AGSD Başkanı Canip Karakuş'a "Kristal Best Model" ödülü verildi. Ödülü vermek için sahneye gelen organizatör Erkan Özerman, "Bu sene bir de 'Fashion Week' eklemişsiniz. Siz zaten bunu on senedir yapıyorsunuz" dedi. Ödülü Özerman'ın elinden alan Karakuş da Başkent Moda Günleri kapsamında Türkiye'den ve dünyada pek çok ünlü modacıyı Ankara'da ağırlayacaklarını söyledi.

Etkinlik Devam Ediyor

Başkent Moda Günleri, ANKAmall'de Gamze Saraçoğlu Özel Defilesi, Kentpark AVM'de Cemil İpekçi Defilesi ile devam edecek. Etkinlikler Armada'da düzenlenecek Abed Mahfouz Özel Defilesi ile sona erecek.

Sheraton otel kokteyl salonunda bir araya gelen konuklara Tuğba Çanta 600 adet hazırladığı tanıtım broşürleri ile ücretsiz çanta dağıtımı yaptı. 2011 yılının renklerini ve modasını yansıtan çantalar büyük beğeni topladı.

Soya Silk Ekolojik tekstil organik ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu. Yüzde yüz organik bay bayan iç giyim ürünlerini sergileyen ilgi gören stantlardandı.

Bayanların vazgeçilmezi olan takı koleksiyonu standı en çok ilgi gören standlardı. Stand mankenleri üzerinde sergilenen Luis Diamond altın ve pırlanta koleksiyonu bayanların yine vazgeçilmezi oldu. Büyülü bir ışık sonsuzluktan kopup gelen parıltıları hiç sönmeyen ışıltısında mucizeleri gizleyen takılar olduğunu belirten Altınkaynak mağaza müdürü Ceren Sağlam tüm bayanların bir pırlanta olduğunu ve kadınlar gününde en özel hediyelerle hizmetlerinde olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkent Moda Günleri Işık Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement