Başpehlivan Altın Kemerin Ebedi Sahibi Olmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Başpehlivan Altın Kemerin Ebedi Sahibi Olmak İstiyor

Başpehlivan Altın Kemerin Ebedi Sahibi Olmak İstiyor

Kırkpınar başpehlivanlarından Yeşil: "Güreşlere çok iyi hazırlandım, altın kemeri tekrar kazanmak istiyorum"

22.06.2013 12:12

HAKAN ŞAHİN - Kırkpınar başpehlivanlarından Mehmet Yeşil Yeşil, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinciliği elde ederek, yeniden seri başlatmayı ve altın kemerin sahibi olmayı istediğini belirtti.

Başpehlivan Yeşil,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne çok iyi hazırlandığını, 2 yıldır alamadığı altın kemeri bu sene kazanmak istediğini söyledi.

Kırkpınar'a katılacak başpehlivanların bir yıl boyunca er meydanında kazanmak için çalıştıklarını anlatan Yeşil, "Ben tüm başpehlivanları rakibim olarak görüyorum. Hepsi Kırkpınar'da altın kemeri kazanmak için 1 yıl boyunca çalışıyor. Başpehlivanlık güreşlerine katılan her pehlivan üstün özelliklere sahip. Hepsine saygı duyuyorum.  Güreşlere çok iyi hazırlandım, altın kemeri tekrar kazanmak istiyorum. İnşallah bunu başaracağım" diye konuştu.

Er meydanının farklı bir yer olduğunu ve o atmosferi her güreşçinin mutlaka yaşaması gerektiğini anlatan Yeşil,  altın kemerin ebedi sahibi olmak istediğini vurguladı.

Başpehlivan Yeşil, "2  yıl önce kazansaydım 3 yıl üst üste kazandığım için altın kemerin ebedi sahibi olacaktım. Ama nasip değilmiş, Şimdi tekrar üst üste kazanıp altın kemeri almak istiyorum. Şu anda 27 yaşındayım. Allah nasip ederse 35 yaşına kadar güreşlere devam etmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başpehlivan Altın Kemerin Ebedi Sahibi Olmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement