Başsavcıya Ensari Konağı’nda Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Başsavcıya Ensari Konağı’nda Veda Yemeği

Başsavcıya Ensari Konağı’nda Veda Yemeği

Yargıtay Üyeliğine Seçilen İstanbul Eyüp Başsavcısı Vuslat Dirim İçin Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu Veda Yemeği Verdi.

18.03.2011 11:55

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Bizim ve Eyüp için güzel bir gün… Yeni bir göreve atanan Başsavcımız; yeni Yargıtay üyemiz bizi ve ailesini onurlandırdı. Yeni Yargıtay üyemize hayat boyu başarılar diliyorum" dedi.

Esprili kişiliği ve sıcakkanlılığı ile Eyüplülerin sevgisini kazanan Yargıtay üyesi Vuslat Dirim veda konuşmasında yine esprileriyle konukları kahkahaya boğdu. Yeni görevini önce ailesiyle paylaştığını açıklayan Dirim, annesi ile arasında geçen konuşmayı herkesle paylaştı. Dirim konuşmasını şöyle sürdü:

"Aslında veda konuşması yapmak kolay değil, şu anda çok duyguluyum. Biz yargı mensupları kendimizi yargı yoluyla insanlara hizmete adamış insanlarız. Yaklaşık 6 sene burada görev yaptım. Şimdi yeni görevimizde de hizmet için varız. Annem "Oğlum Yargıtay'a gittin maaşın arttı mı? Makam aracın olacak mı? Lojman var mı" diye sordu. Yok anne dedim ve "Oğlum bu işi çok mu fazla zorladın" diye cevap verdi. Eyüp'te çok güzel günlerimiz geçti. Eyüp'te görev yapmaktan büyük mutluluk duydum."

Konuşmaların ardından Başkan Kavuncu, Vuslat Dirim'e Eyüp Minyatürü bir tablo ve Eyüp Belediyesi Hemşehrilik Beratı verdi. Eyüp ilçe Emniyet Müdürü Dursun Küçükyılmaz'da Dirim'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başsavcıya Ensari Konağı’nda Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement