Bayramlarını Çalışarak Geçiren Çocuklar - Son Dakika
Güncel

Bayramlarını Çalışarak Geçiren Çocuklar

Bayramlarını Çalışarak Geçiren Çocuklar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ama bu çocuklar için para kazanma bayramı!

23.04.2011 13:35  Güncelleme: 13:45

Yozgat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanırken, Bozok Stadyumu'nda bazı çocuklar su ve çekirdek satarak okul harçlıklarını kazanmaya çalışTI.

Cumhuriyet Alanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Bozok Stadyumu'ndaki gösterilerle devam etti. Stadyumudaki kutlama programı Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan'ın, halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutlamasıyla başladı. Belediye Bandosu eşliğinde ilköğretim okullarının geçit töreni ile devam eden kutlama programında, Sevgi Evleri'nde barınan kimsesiz çocukların yaptığı jimnastik gösterileri ilgiyle izlendi. Tören, öğrenci gruplarını müzik eşliğindeki gösterileriyle tamamlandı.

Saha içerisinde öğrenci gruplarının gösterileri devam ederken, bazı çocuklar tribünleri dolduranlara çekirdek ve su satarak okul harçlıklarını kazanmaya çalıştı. Havanın soğuk olması nedeniyle su satışlarının az olduğundan yakınan çocuklar, kazandıkları paraları okulda harcayıp, bir kısmını ise annelerine vereceklerini söyledi. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramlarını Çalışarak Geçiren Çocuklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement