Bedirhan Gökçe İle Şiir Yolculuğu - Son Dakika
Güncel

Bedirhan Gökçe İle Şiir Yolculuğu

Bedirhan Gökçe İle Şiir Yolculuğu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Parkı'nda gerçekleştirilen 'Temaşa-i Ramazan' etkinliklerinde sahneye çıkan Bedirhan Gökçe, sevenlerine şiir ziyafeti çekti.

09.08.2012 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onbir ayın sultanı Ramazan ayında Bursalıları keyifli programlarla buluşturan 'Temaşa-i Ramazan' etkinlikleri, keyifli görüntülere sahne oluyor.

Merinos Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlar önce tasavvuf müziğinin usta isimlerinden Bayram Büyükoruç'un konserini, ardından da usta şair Bedirhan Gökçe'nin şiirlerini keyifle dinledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bursa'da sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Bedirhan Gökçe, Bursa'yı ve Bursalıları çok sevdiğini anlattı.

Gökçe, en güzel şiirlerini okuyarak sevenlerinin gönlünü fethetti. Programı keyifle izleyen Yıldırım Belediyesi Başkanı ve Bursa Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Keskin ve Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, Bursalıların sevgi seliyle karşılanan Bedirhan Gökçe'ye plaket verdi. Öte yandan semazenlerin gösterisi de anlamlı geceye renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedirhan Gökçe İle Şiir Yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement