Fethiyelilerden Belediye Başkanı Saatçi'ye Destek Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Fethiyelilerden Belediye Başkanı Saatçi'ye Destek Yürüyüşü

Fethiyelilerden Belediye Başkanı Saatçi\'ye Destek Yürüyüşü

Sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup Fethiyeli, MHP'den istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Saatçi'ye destek için yürüdü.

24.10.2013 20:00  Güncelleme: 21:11

Kurban Bayramı'nda Kürtçe ve Türkçe yayınlattığı ilanlar nedeniyle MHP Genel Merkezi tarafından disiplin kuruluna sevk edilince partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı için destek yürüyüşü düzenlendi.

Sosyal medyada örgütlenen çok sayıda vatandaş, Beşkaza Meydanı'nda toplanarak "Başkan nerede, biz oradayız" sloganlarıyla belediyeye kadar yürüdü.

Belediye bahçesinde toplanan vatandaşları selamlayan Başkan Saatcı, 3 dönem seçim kazanmış birisi olarak, bu duyguyu daha önce hiç yaşamadığını söyledi.

Kendisine sahip çıkan Fethiye halkına teşekkür eden Saatcı, "Bu duyguları bizlere yaşatan sizlere binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu bir belediye başkanına sahiplenme ya da aranızdan çıkan bir arkadaşa sahiplenme değil, bu 15 yıldır hep beraber 'Herkesin Fethiye için yapabileceği bir şeyler vardır' diye yola çıkan saygıdeğer Fethiyelilerin sahiplenmesidir. Yoksa biz de faniyiz. Bugün varız, yarın yokuz" dedi.

Saatcı, vatandaşların yaktığı ateşin olimpiyat meşalesi gibi olduğunu, bunun ilk olarak Fethiye'nin dört bir köşesini aydınlatacağını daha sonra ise Fethiye'de kalmayarak çok daha farklı yerlere gideceğini belirtti.

Ortak değerlerinin Fethiye olduğuna dikkati çeken Saatcı, şöyle konuştu:

"Biz rozetsiz gezen adamız. Tabi ki inandığımız bir idealimiz var. Tabi ki bizim de bir dünya görüşümüz var. Ama bizim ortak değerimiz Fethiye'dir, Beşkazalılık duruşudur, dağlanmaktır. Dağa sırtımızı dayar, kimseye eyvallah, minnet etmeyiz. Hep beraber Fethiyemizi yaşamaktan keyif alınan bir şehre dönüştürmek için omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Bu hikaye, bu roman 30 Mart 2014'de bitmeyecek. Hiç kimse hayal kurmasın. Sizlerin desteği sürdüğü sürece, omuz omuza olduğumuz sürece, siz neredeyseniz biz orada, biz neredeysek siz orada olduğumuz sürece bu iş devam edecek. Ben binlerce defa sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye önünde bir süre slogan atan grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

-behçet saatcı

-destek yürüyüşü

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fethiyelilerden Belediye Başkanı Saatçi'ye Destek Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement