Belediye Her Kurban İçin 80 TL Katkı Sağlıyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Her Kurban İçin 80 TL Katkı Sağlıyor

Belediye Her Kurban İçin 80 TL Katkı Sağlıyor

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban'ını Baba ocağı Güzel Köyde kesti.

16.10.2013 05:04

Bayram namazını Rize Merkez Sahil Camiin de kılan Başkan Bakırcı namazın ardından Kurban'ını kesmek üzere Baba ocağı Güzel Köy'e çıktı. Güzel Köyde bulunan evinin bahçesinde Eşi Reyhane Bakırcı ve çocuklarıyla Kurban kesen Başkan Bakırcı daha sonra Kesim yapılan İslampaşa mahallesindeki Belediye Atölyesi ve Çiftekavak ta ki ikinci kesim yeri olan Mezbahaneyi ziyaret etti.

Rize Belediyesinin Atölye ve Mezbahanesin de oluşturulan kesimhaneleri gezip halkla Bayramlaşan Bakırcı'ya, Belediye tarafından vatandaş'a ikram edilen Kavurma ve Çay hizmetinden ötürü teşekkür edildi.

Kesim Ücretinin 80 tl'sini Belediye Karşılıyor

Başkan Bakırcı incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada; "Kesebilecek durumda olmayan vatandaşlarımız için Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Atölye ve Mezbahanemizde kurban kesim işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.İkinci bir katkı ise Kurbanlarının kesimi için Vatandaşlardan 180tl'lik bir ücret alındığını söyleyen Bakırcı, Bu paranın 100tl'si vatandaşlardan alınıyor, 80 Lirasını ise Belediye karşılıyor diye konuştu". Bakırcı Sorunsuz bir bayram geçirmek temennisi ile Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda çocukları unutmayan Başkan Bakırcı, çocuklara bayram harçlığı dağıtmayı ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Her Kurban İçin 80 TL Katkı Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement