Belediyeden Öğretmenlere Özel Gece - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Öğretmenlere Özel Gece

Belediyeden Öğretmenlere Özel Gece

Manisa Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği özel gecede öğretmenleri bir araya getirdi.

26.11.2013 17:03

Manisa Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği özel gecede öğretmenleri bir araya getirdi. Öğretmenler, müzik, tiyatro ve edebiyatın bir araya geldiği sanat dolu Öğretmenler Günü programında keyifli bir akşam yaşadı.

Manisa Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Kültür Sitesi Lale Salonu'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Programı düzenledi. Düzenlenen programa Manisa Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Eşi İnci Açıkdil, Tamer Çipiloğlu ve eşi Arzu Çipiloğlu, Funda Solak ve Serpil Çakır, Kültür Müdürü Mümin Deniz, Satın Alma Müdürü Gülşen Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz ile Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezleri Öğretmenleri, Belediye Konservatuvarı Eğitmenleri, Manisa Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmenleri ile çok sayıda öğretmen ve yakınları katıldı.

Öğretmenler Kokteylde Ağırlandı

Kültür Merkezi'nde düzenlenen program öncesi davetliler Fuaye Salonu'ndaki kokteylde bir araya geldi. Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil davetlilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak onlara birer gül ve hediye takdim etti, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Müzik Tiyatro Edebiyat Bir Arada

Kokteylin ardından Lale Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Manisa Belediyesi Bozköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Şerife Kümüştekin 'Sen Öğretmensin' adlı şiir okudu. Ardından Akşemsettn İlkokulu öğrencisi Yasemin Paşalar da 'Ben Öğretmen Olmak İstiyorum' adlı şiir okudu. Beğeniyle okunan şiirler büyük alkış topladı. Manisa Belediyesi'nin dev eğitim kadrosunun ve eğitime yönelik yaptığı çalışmalardan oluşan slayt gösterimi gerçekleştirildi. Gecede Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz yönetmenliğinde, Müjdat Gezen'in yazdığı Artiz Mektebi adlı oyundan bir sahne sergilendi.

Öğretmenlere Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Manisa Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün öğretmenler için hazırladığı gece TRT Ses Sanatçıları Seher Dilmaç Meriç ve Tolga Meriç'in Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti. Sanatçılara Manisa Belediyesi Konservatuarı Sener Akıncı şefliğinde konservatuarda öğretim görevlilerinden oluşan saz ekibi eşlik etti. Meriç çiftinin, Bu Kalp Seni Unutur mu, Kalamış, Son Mektup, Çile Bülbülüm Çile gibi sevilen şarkıları seslendirdiği programda, sanatçılar davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin finalinde sahneye çıkan Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Tamer Çipiloğlu sanatçıları tek tek tebrik etti. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığını vurgulayan Başkan Vekili Ustamehmetoğlu, "Emekli bir öğretmen olarak bu gecede yer almaktan mutluluk duydum.

Meslek hayatım boyunca öğretmenliğin kutsallığına inandım ve hala inanıyorum. Bu kutsal mesleği icraa eden öğretmenlerimizin ve tüm arkadaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tüm içtenliğimle kutluyorum" dedi. Ustamehmetoğlu'ndan sonra söz alan Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil ise "Tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Umarım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlattığı yolda yetiştirdiğiniz öğrenciler vatanımıza ve milletimize hayırlı birer birey olacaklardır" diye konuştu. Konuşmaların ardından sanatçılara çiçek takdim edildi. TRT Ses Sanatçıları Seher Dilmaç Meriç ve Tolga Meriç de 24 Kasım'a özel gecede sahne almaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden Öğretmenlere Özel Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement