Belediyespor Çiğli'yi Konuk Ediyor - Son Dakika
Güncel

Belediyespor Çiğli'yi Konuk Ediyor

Belediyespor Çiğli\'yi Konuk Ediyor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manisa Belediyespor, Cumartesi günü saat 13:30'da Çiğli Belediyesor'u konuk ediyor.

23.03.2012 08:45

Sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlılarda kadro dışı kalan Fatih, Abdurrahman, Celil ve Serdar bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

Ligde play-off şansını mucizelere bırakan Manisa Belediyespor, Cumartesi günü Halil Onultmak Tesisleri'nde saat 13:30'da Çiğli Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde lider konumunda bulunan Çiğli Belediyespor karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak olan ev sahibi Manisa Belediyespor'da kadro dışı bırakılan kaptan Abdurrahman, Fatih, Serdar ve Celil bu zorlu maçta forma giyemeyecek. Çiğli Belediyespor'u yenerek, play-off şansını son haftalara kadar taşımak istediklerini belirten, Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Sezonun ilk yarısında deplasmanda karşılaştığımız güçlü rakibimizden 10 kişi kalmamıza rağmen bir puan almayı başarmıştık.

Play-off şansımız devam ediyor. Gruptan çıkmayı garantileyen Çiğli Belediyespor'u yenerek, 3. Lig şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Cumartesi kendi evimizde oynayacağımız bu zorlu maça Manisalı futbolseverleri bekliyoruz. Takımımızın bu maçta desteğe ihtiyacı olacak." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyespor Çiğli'yi Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement