Belediyesporda İkinci Elmalı Dönemi - Son Dakika
Güncel

Belediyesporda İkinci Elmalı Dönemi

Belediyesporda İkinci Elmalı Dönemi

MANİSA Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde Gerçekleştirildi.

13.08.2010 21:42  Güncelleme: 21:45

Mevcut Başkan Ziya Elmalı, üyelerin tamamının desteğini alarak ikinci kez Manisa Belediye spor'un başkanı seçildi. Kongreye katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, " Belediye sporun önemli başarılara imza atacağından eminim" dedi.

Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde gerçekleştirilen Manisa Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Ziya Elmalı ikinci kez başkanlığa seçildi. Divan Başkanlığı'nı Ersoy Arslan'ın yaptığı genel kurula Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ile birlikte kulüp üyeleri katıldı. Denetim ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından gerçekleştirilen seçimde Ziya Elmalı ikinci kez başkanlığa seçildi.

Yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada yaptıklarını ve yapacaklarından bahseden Elmalı, hedeflerinin Manisa Belediyespor'u her branşta en iyi seviyeye getirmek olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de desteğiyle öncelikle tesisleri modern bir hale getirdiklerini belirten Elmalı, "Sporun içerisinden gelen bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok mutluyuz.

Kendisinin destekleriyle öncelikle tesislerimizi atıl durumdan, modern bir görümüme kavuşturduk. Artık sporda başarı yakalamanın zamanı geldi. Öncelikle Manisa Belediyespor'u bu yıl kurulan Bölgesel Lig'e taşımak istiyoruz. Sonrasında da bütün branşlarda yeni yönetim kurulumuzla el birliğiyle çalışarak önemli başarılara imza atacağız." dedi.

Genel kurulda söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de Manisa Belediyespor Başkanı Ziya Elmalı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Öncelikle Manisa Belediyespor Tesisleri'ni güzel bir görünüme kavuşturdukları için mutlu olduklarını belirten Başkan Ergün, yakın zamanda Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde bulunan Ertuğrul Dilek Spor Tesislerini'de yenileyerek hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Ayrıca Toki-2 yanında bulunan spor alanında da çalışma yapacaklarının altını çizen Başkan Ergün, "Bu tesisi de kullanılır hale getirerek Manisa Belediyespor'a tahsis etmek istiyoruz. Manisa Belediyespor Başkanlığına ikinci kez seçilen Ziya Elmalı'nın yönetim kurulunda Sezai Gürcan, Hakkı Baru, Cenk Ergün, Nihat Ensoylu, İbrahim Gençoğlu, M.Emin Zonguldak, Hüseyin Vural, Güven Fındıklar, Mehmet Baylan, Fikri Yenigelen ve Hasan Patel yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyesporda İkinci Elmalı Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement