Bengü Türk TV'de Osmaniye Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Bengü Türk TV'de Osmaniye Tanıtıldı

Bengü Türk TV\'de Osmaniye Tanıtıldı

Bengü Türk TV'de yayınlanan "Anadolu'da Ramazan" programı ile Osmaniye'yi dünyaya tanıtıldı.

18.07.2013 10:04

Ramazan ayı boyunca Anadolu'nun kültürel ve manevi değerlerini ekranlara taşıyan Mahmut Tülek'in sunduğu "Anadolu'da Ramazan" programı geçtiğimiz akşam Osmaniye'deydi.

Osmaniye Kent Müzesi'nde yapılan ve canlı olarak sunulan programa konuk olarak MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Genel Meclis Başkanı Selçuk Acar, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP MYK Üyeleri Ruhi Ersoy ile İbrahim Karayiğit, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal ve MHP Kadın Kolları İl Başkanı Selma Yücel katıldılar.

Programın sunucusu Mahmut Tülek ilk olarak sözü Başkan Kadir Kara'ya verdi. Başkan Kara; " Çukurova'nın doğusunda yer alan Amanos'ların, Gavurdağları'nın eteklerinde bulunan yer fıstığının başkenti, şehitler diyarı, Türkmen Beyi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'den, tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Göreve başladığımız süre içerisinde ilimize önemli hizmetler yapmaya çalıştık. Amacımız Osmaniye'yi her alanda gelişmiş mutlu bir şehir yapmak istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ramazan ayı içerisinde her gün Cumhuriyet Meydanı'nda Ramazan Etkinlikleri yapıyoruz. İftar çadırımızda her gün 2000 kişiye iftar yemeği dağıtıyoruz. Halkımızla birlikte iftarlarımızı açıyoruz" dedi.

Bengü Türk TV'de yayınlanan "Anadolu'da Ramazan" programı içerisinde yemekten tatlıya, el sanatlarından tarım ürünlerine kadar Osmaniye'ye özgü her şey kurulan stantlarda tüm dünyaya tanıtıldı. Program içerisinde katılımcıların yaptığı konuşmalarla birlikte Tasavvuf Müziği sanatçısı Ali Doğan'dan mini bir konser, OFAD halk oyunları ekibi gösterisi ve Grup Meşala Semazen ekibinin sema gösterisi yer aldı. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bengü Türk TV'de Osmaniye Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement