Berkay Sahneyi Öykü Gürman'a Bırakıyor! - Son Dakika
Güncel

Berkay Sahneyi Öykü Gürman'a Bırakıyor!

Berkay Sahneyi Öykü Gürman\'a Bırakıyor!

Panora Yaz Konserleri kapsamında, dün akşam gerçekleşen Berkay konseri yoğun ilgiyle karşılandı. Biletlerin kısa sürede tükendiği konserde Berkay sevilen şarkılarını Ankaralı dinleyicileri için seslendirdi.

26.07.2018 11:34  Güncelleme: 11:33

"Ben Sadece" adıyla çıkardığı, kısa sürede büyük beğeni toplayan yeni singleının ardından ilk kez Ankaralı dinleyicileriyle buluşan Berkay, binlerce insanı coşturdu. Sadece hit olmuş şarkılarını değil, aynı zamanda bilinen birçok şarkıyı da seslendiren Berkay'la dinleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

Her Çarşamba bir ünlüyü ağırlayan Panora AVM, konserlerine Öykü Gürman ile devam ediyor.

Hem başarılı yorumculuğu hem de oyunculuğu ile takdirleri toplayan güzel şarkıcı 1 Ağustos Çarşamba akşamı Panora Teras Konserleri kapsamında saat 20.00'da Ankaralılarla buluşacak.

Bir Ankara klasiği haline gelmiş Panora Yaz Konserleri, son yıllarda gerçekleştirilen Teras Konserleri ile Ankaralılara, kaliteli müziği ve başarılı yorumcuları ücretsiz olarak dinleme fırsatı sunuyor. Ünlü popçu Berkay konserinin ardından, başarılı yorumcu Öykü Gürman Teras'ta sahne alarak, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

2007 yılında erkek kardeşi ile kurdukları grupla üne kavuşan Öykü Gürman, çok iyi bir çıkış yaparak adını birçok kesime duyurdu. Özellikle Türk pop müziğiyle flamenkoyu buluşturan coverlarıyla gündeme gelen ikili beraber çıkardıkları iki albümün ardından ayrı olarak yollarına devam ettiler. Sadece yorumculuğuyla değil aynı zamanda güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile de gönüllere taht kurmuş olan Öykü Gürman geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden, Sen Anlat Karadeniz'de rol alarak da hayran kitlesini artırdı. Ücretsiz gerçekleşen Panora Teras Konserlerinin ikinci ismi olan güzel şarkıcı, 1 Ağustos akşamı saat 20.00'da Ankaralı sevenleri ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Berkay Sahneyi Öykü Gürman'a Bırakıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement