Bersay İletişim Enstitüsü'nde Felsefe Dersleri 4 - Son Dakika
Güncel

Bersay İletişim Enstitüsü'nde Felsefe Dersleri 4

Bersay İletişim Enstitüsü\'nde Felsefe Dersleri 4

Dücane Cündioğlu'nun, konferans dizisinin dördüncü dersi 15 Şubat günü 14:00-17:00 saatleri arasında Profilo Plaza Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

12.02.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜCANE CÜNDİOĞLU'NDAN 'CEBRAİL'İN KANATLARI' (MUHAYYİLEYE DAİR) KONFERANSI

Felsefeci ve düşünür Dücane Cündioğlu'nun, Bersay İletişim Enstitüsü'ndeki konferans dizisinin dördüncü dersi 'Cebrail'in Kanatları' (Muhayyileye Dair) başlığıyla 15 Şubat Cumartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında Profilo Plaza Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Felsefeci ve yazar kimliğiyle, Türkiye'deki entelektüel dünyanın aykırı düşünürlerinden biri olarak tanınan Dücane Cündioğlu'nun, Bersay İletişim Enstitüsü'ndeki 'Felsefe Dersleri' genel başlığı altındaki '1+1=1', 'Yorum Yorar'(Simgelere Dair), 'Kozmopolites' (Uygarlığın Özüne Dair) konferansları büyük ilgi gördü. Cündioğlu'nun 'Cebrail'in Kanatları' (Muhayyileye Dair) başlıklı dördüncü konferansına da aynı ilgi bekleniyor.

Daha önce aralarında Atatürk Kitaplığı, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Boğaziçi Üniversitesi, Pera Müzesi, Bersay İletişim Enstitüsü ve Anadolu'daki pek çok üniversitede konferanslar veren Cündioğlu'nun Bersay İletişim Enstitüsü'ndeki 'Cebrail'in Kanatları'(Muhayyileye Dair) dersine katılım (10-TL Enstitünün Burs Fonuna destekle) sınırlı sayıda olabildiği için katılım bildiriminde bulunulması tavsiye edilmektedir.

Program

Tarih: 15 Şubat 2014, Cumartesi
Yer: Profilo Toplantı Salonu, Profilo Plaza, Mecidiyeköy – İstanbul
Saat: 14:00 - 17:00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bersay İletişim Enstitüsü'nde Felsefe Dersleri 4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement