Beylikdüzü Ev Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Ev Toplantıları Devam Ediyor

Beylikdüzü Ev Toplantıları Devam Ediyor

Bildik Apartmanı sakinleri ile bir araya gelen Başkan Uzun, bölge sakinlerine yapılan son çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

19.05.2012 14:26

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, gerçekleştirdiği ev toplantıları kapsamında Gürpınar Mahallesi'nde Bildik Apartmanı sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda, Gürrpınar'daki asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Uzun, "Göreve geldiğimizde Gürpınar'da yürünebilecek bir kaldırım yoktu. Yayaların yürüyebileceği genişlikte kaldırımlar yaptık; çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşımız güvenli bir şekilde kaldırımdan yürümeli" dedi.

Beylikdüzü`nün trafik akışı şekilleniyor

Metrobüsün çok kısa zamanda faaliyete geçeceğini, bu kapsamda ilçe genelinde trafik ve ulaşım planı yapıldığını ifade eden Başkan Uzun , "Beylikdüzümüzün trafik akışını yeniden şekillendiriyoruz; bu çalışmalar yıl sonuna kadar bitecek" dedi.

Otoparklı Kent Meydanı Müjdesi

Eski Gürpınar Başkanlık binasına ilçe emniyet müdürlüğünün geleceğini de söyleyen Belediye Başkanı Uzun sözlerini," Gürpınar'daki polis binasının olduğu yeri, 'yeraltı otoparklı kent meydanı' yapacağız; nefes alacaksınız, ihtiyaçlarınızı giderebileceksiniz" diye sürdürdü. 3 Yılda 55 park bitirildiğini, 200 bin ton asfalt döküldüğünü, 120 km yol açıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Uzun, Gürpınar Sahili'nin şekillendiğinin ve Nikâh Sarayı'nın çok yakında hizmet vermeye başlayacağının müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Ev Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement