Beylikdüzü İçin Biraraya Geldiler - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü İçin Biraraya Geldiler

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nün marka değerini arttırmak için, elbirliğiyle gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

05.03.2014 15:15

AK Parti içerisinden birçok önemli isim ve eski belde belediye başkanları Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un makamında düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltı samimi bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Uzun, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti İstanbul İl SKM Sorumlusu Celal Erdoğan, AK Parti İstanbul Beylikdüzü İl Sorumlusu Sebahattin Öztekin, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, eski Beylikdüzü ve Gürpınar belediye başkanları Vehbi Orakçı ve Velittin Küçük'ü kahvaltıda konuk etti. Makam odasındaki kahvaltı samimi bir ortamda geçti. 30 Mart seçimleri öncesinde Beylikdüzü'ndeki çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunulan kahvaltı sonrasında Kıyıklık, birlik beraberlik içerisinde Beylikdüzü'nde ve diğer ilçelerde çok rahat şekilde seçimleri kazanacaklarını dile getirdi.

Beylikdüzü için tek vücut olarak yoğun bir çalışma temposu sergilediklerini ifade eden Başkan Uzun da, 30 Mart seçimleri öncesi gündemdeki konuları istişare etmek için biraraya geldiklerini, kahvaltılı sohbetin faydalı geçtiğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü İçin Biraraya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement