Beylikdüzü ' Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü ' Masa Tenisi Turnuvası

Beylikdüzü \' Masa Tenisi Turnuvası

Beylikdüzü Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası Finali'nde dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

22.02.2012 10:42

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu tarafından düzenlenen 3'üncü Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu. Beylicium AVM'de başlayan ve 4 gün süren turnuvalar çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvaya vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Düzenlenen yarışmada, bayanlarda Zübeyde Kan şampiyon olurken, Zebure Balkanlı 2'nci, Vildan Korkmaz 3'üncü ve Çağla Özkul da 4'üncü oldu.

Erkekler klasmanında 16- 21 yaş grubunda Oktay Yılmaz şampiyon olurken, Ahmet Zotkacı 2'nci, Ömer Yakupoğlu 3'üncü ve M. Furkan Tercanlı 4'üncü oldu. 21-40 yaş grubunda şampiyonluğu Muhittin Akgün elde ederken, Murat Ekmekçi 2'nci, A. Nail Şimşek 3'üncü ve Adem Tuncel de 4'üncü sıraya yerleşti. 40 yaş ve üzeri grupta ise şampiyonluğu Kadir Baran elde ederken, Fikret Yılmaz 2'nci, Cemal Duranlı 3'üncü ve Resul Çırak 4'üncü oldu.

ÜCRETSİZ DERS MÜJDESİ

Turnuva sonunda dereceye giren tüm sporculara madalya verilirken, ilk üç dereceye giren sporculara da kupa verildi. Ayrıca, şampiyon sporculara 400 TL, 2'ncilere 300 TL, 3'üncülere 200 TL ve 4'üncülere de 100 TL para ödülü verildi. Turnuvada dereceye giren sporculara madalya, kupa ve para ödüllerini Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve diğer yetkililer verdi. Başkan Yardımcısı Yeşil, Başkan Yusuf Uzun'un selamını iletti ve yeni açılacak kültür merkezinde de ücretsiz masa tenisi dersleri verileceğini müjdeledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü ' Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement