Beylikdüzü'nde Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları Başladı

Beylikdüzü\'nde Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları Başladı

Beylikdüzü'nde Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, düzenlenen yemekle başladı.

04.03.2013 14:51

Beylikdüzü'nde Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, Beylikdüzü Yakuplu Balkan Türkleri Dayanışma Kültür Derneği ve Beylikdüzü Belediyesi'nin işbirliği ile düzenlenen yemekle başladı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Beylikdüzü Yakuplu Balkan Türkleri Dayanışma Kültür Derneği'nin işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenen yemekli program, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen Kadınlar Günün Özel Etkinliği'ne yüzlerce kadının yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Meclis Üyesi Ebru Habip, Barış Mahallesi Muhtarı Halim Cesur, Beylikdüzü Yakuplu Balkan Türkleri Dayanışma Kültür Dernek Başkanı Resmiye Sönmez katıldı.

"Hayatın Merkezinde Kadınlar Var"

Programda, kadına verilen değerin sadece bir gün değil bir ömür sürmesi gerektiğini belirten Başkan Uzun, "Hayatın merkezinde kadınların olduğunu biliyoruz. Bizim geleneğimizde ve kültürümüzde kadının, annenin yeri çok büyüktür. Ülkemizde kadına yönelik yapılan çalışmalar artarak devam ediyor" dedi. Sivil toplum kuruluşlarının önemine de değinen Başkan Uzun, Balkan Türkleri Dayanışma Kültür Derneği yöneticilerini ve üyelerini bu anlamlı birlikteliği oluşturdukları için tebrik ediyorum. Hangi inanç, hangi etnik gruba mensup olursa olsun her insan bizim için önemli ve değerlidir" dedi. Başkan Uzun, tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak,7 Mart Perşembe Saat 13: 00'de Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Kadınlar Günü Programı'na herkesi davet etti.

Bayanlar Gönüllerince Eğlendi

Etkinlikte ayrıca, 80 yaşını aşan ve derneğe hizmette bulanan iki kadına da hediye verildi. Katkılarından dolayı Belediye Başkanı Uzun'a teşekkür eden Dernek Başkanı Resmiye Sönmez ise Başkan Uzun'a "Osmanlı Devlet Arması" hediye etti. Bayanlar, Hadımköy Şubesi'nin Bayan Folklor Grubu'nun dans gösterileri eğlenirken, Sanatçı Fahriye Güney'in türküleriyle halay çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement