Beyoğlu'nda Kafa Kafaya Çarpıştılar - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Kafa Kafaya Çarpıştılar

Beyoğlu\'nda Kafa Kafaya Çarpıştılar

Beyoğlu'nda, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü karşı şeride geçerek başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

30.08.2013 19:09  Güncelleme: 12:23

Kaza, Sütlüce İmrahor Caddesi Miniatürk önünde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sütlüce istikametinden gelen otomobil sürücüsü Selma Kurşun, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol ortasındaki ağaca çarpıp daha sonra karşı şeride geçti. Bu sırada Kağıthane istikametinden Sütlüce istikametine giden Suat Yalçın'ın kullandığı otomobil Kurşun'un kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpma sonucu Selma Kurşun'un otomobili takla atarak ters döndü. Kurşun, ters dönen araçtan yaralı çıktı. Diğer otomobilde bulunan otomobil sürücüsü Suat Yalçın ve yanındakiler Sedat Akçay, İbrahim Turan ve Ali Kaçak yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Sedat Akçay ve Selma Kurşun'un durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polis Selma Kurşun'un otomobilinden fırlayan çantasını bir süre aradı.

Görgü tanıkları, Selma Kurşun'un kullandığı otomobilin süratli olduğunu söyleyerek, ' Tretuvara vurdu. Ağacı kopardı, karşıdan gelen otomobilin üstüne düştü.' dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Kafa Kafaya Çarpıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement