Beyoğlu'nda Protesto - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beyoğlu'nda Protesto

26.11.2016 17:50

Beyoğlu Esnaf Dayanışması, Beyoğlu'nda bazı mekanların 3 gün süreyle belediye tarafından kapatılmasını protesto etti.

Beyoğlu Esnaf Dayanışması, Beyoğlu'nda bazı mekanların 3 gün süreyle belediye tarafından kapatılmasını protesto etti.

Mis Sokak'ta toplanan grup ellerinde çeşitli dövizler taşıyarak sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan Ufuk Dündar, dün belediye tarafından Kurabiye ve Balo Sokak'ta 10'dan fazla mekanın 3 gün süreyle kapatıldığını belirtti.

Kendilerine 54 mekanın kapatılacağı bilgisi olduğunu ifade eden Dündar, "Mekan kapatma gerekçesi olarak esnafa, masa sandalye kuralı ihlali gösterilmekte." dedi.

Dündar, mekanların hafta sonuna gelecek şekilde 3 gün kapatıldığını dile getirerek, "Belediye kendi inisiyatifiyle rahatlıkla bunu yerine daha insaflı bir yaptırım uygulayabilir. Ama en acımasızı tercih ediliyor. Bu sefer tek mekan yerine sokağın tamamı kapatma yoluna gidiliyor." ifadelerini kullandı.

Grup açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Protesto - Son Dakika


Advertisement