Bigadiç Belediyesi'nden Kaymakam Aktan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bigadiç Belediyesi'nden Kaymakam Aktan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bigadiç Belediyesi\'nden Kaymakam Aktan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan'ı meclis üyeleriyle birlikte ziyaret eden Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Aktan'a görevinde başarılar diledi, 'hayırlı olsun' temennilerini iletti.

07.09.2013 11:40

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'den Bigadiç'in yeni kaymakamı Barış Aktan'a hayırlı olsun ziyareti. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, görevi Süleyman Yıldırım'dan devralan Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Belediye Meclis üyeleri Meltem Öztürk, Hatice Çakır, Ayhan Muslu, Demirel Şık, Süreyya Baltacı, Yakup Aygören, Mehmet Çakır, Mehmet Tosun, Mehmet Ağaoğlu ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Kaymakamı Barış Aktan'ı ilçe hakkında bilgilendirdi.

Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan'a 'hayırlı olsun' temennilerini ileten ve çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Göksel, "Uzun yıllara dayanan mülki amirlik görevini başarıyla yerine getiren değerli kaymakamımıza hoş geldiniz diyorum. Deneyimlerini Bigadiç'imizin güzel yarınları için kullanacağını bildiğimiz Bigadiç Kaymakamımız Sayın Barış Aktan'ın Bigadiç Belediyesi olarak her zaman yanında ve destekçisi olacağız dedi.

Başkan Göksel ve meclis üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, Sayın başkan ve meclis üyelerine desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunmak isterim. El ele gönül gönüle vererek Bigadiç'imiz için çalışacağız, görevinin hem kendisi, hem de Bigadiç için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç Belediyesi'nden Kaymakam Aktan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement