Bilek Güreşi Yaparken Kolu Kırıldı - Son Dakika
Güncel

Bilek Güreşi Yaparken Kolu Kırıldı

Bilek Güreşi Yaparken Kolu Kırıldı

Ordu'da Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Altın bilek' yarışmasında Berat Demir isimli vatandaşın kolu kırıldı.

19.05.2015 15:48  Güncelleme: 16:00

Ordu'da düzenlenen 'Altın bilek' yarışmasında yarışma başlamadan önce bir arkadaşıyla bilek güreşi yapan 25 yaşındaki Berat Demir'in kolu kırıldı.

SAĞLIK EKİPLERİNDEN MÜDAHALE

Ordu'nun Altınordu İlçesi Tahıl pazarında Altınordu Belediyesi ile İdeal Gençlik ve İzcilik Kulübü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Altın bilek' yarışması düzenlendi. Yarışma başlamadan önce bir arkadaşıyla masada bilek güreşi yapan Berat Demir'in kolu kırıldı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Berat Demir ambulansla tedavi için Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Görevliler hakem olmadan masalarda bilek güreşi yapmanın yaralanmalara yol açabileceği uyarısında bulunarak yarışma başlamadan müsabaka yapılmamasını istedi.

MÜSABAKAYI BAŞKAN KAZANDI

Daha sonra Ordu İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Dr. Selim Akçay ile Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da gösteri amaçlı bilek güreşi yaptı. Müsabakayı Başkan Engin Tekintaş kazandı. 50 sporcunun katıldığı nefes kesen mücadeleyi vatandaşlar da heyecanla izledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 19 Mayıs nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Kulüplerimiz, derneğimiz en iyi şekilde organizasyon yaptı. Beraber yürüttüğümüz bu projenin de birincisini bu yıl düzenliyoruz. Bilek güreşi yarışması aslında yarışmadan çok bir farkındalık oluşturmak adına elde edilen spor faaliyeti. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Yarışmada sağ ve sol kol toplam 12 kategoride birinci olanlara 100'er lira, ikinci ve üçüncü olanlara da özel ödül verildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilek Güreşi Yaparken Kolu Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement