Bilgisayarı İnşa Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Bilgisayarı İnşa Ediyoruz

Bilgisayarı İnşa Ediyoruz

Bilal Eren, "Biz bilgisayarı tamir etmiyoruz, bilgisayarı inşa ediyoruz. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojileri bilgisayar mühendisleri yapıyor" dedi.

25.04.2014 14:19

"Birlikte Kitap Okuyoruz" programında konuşan Bilgisayar Mühendisi Bilal Eren, "Biz bilgisayarı tamir etmiyoruz, bilgisayarı inşa ediyoruz. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojileri bilgisayar mühendisleri yapıyor" dedi.

Esenler Belediyesi'nce düzenlenen "Birlikte Kitap Okuyoruz" projesi kapsamında Esenlerli öğrenciler, hem kitap okuyor hem de gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında bilgi sahibi oluyor. Program kapsamında Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi - Bilgisayar Mühendisi Bilal Eren, Esenlerli öğrencileri bilgisayar mühendisliği hakkında bilgilendirdi. Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi'nde düzenlenen programa çok sayıda öğrenci katıldı.

HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRIYOR

Bilgisayar mühendisi olmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulunan Eren, matematik, fizik, kimya derslerini sevenlerin mühendislikte daha başarılı olacaklarını belirtti. "Mühendisliğin temeli sayılardan oluşuyor. Bu bölümü okumak isteyenlerin özellikle matematiği sevmeleri gerekiyor" diyen Eren, "Biz bilgisayarı tamir etmiyoruz, bilgisayarı inşa ediyoruz. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojileri bilgisayar mühendisleri yapıyor" şeklinde konuştu. Eren, öğrencilere, "Sizin de dünyaya katkınız olması için çok çalışmanız lazım. Hayatınızda ne iş yapacaksanız, severek yapmalısınız ve farkındalık yaratmalısınız" tavsiyelerinde de bulundu. Programın sonunda öğrenciler, Eren'e sorularını da yönelttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgisayarı İnşa Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement