Binance CEO'su, LUNA'dan ne kadar zarar ettiğini açıkladı! - Son Dakika
Güncel

Binance CEO'su, LUNA'dan ne kadar zarar ettiğini açıkladı!

Binance CEO\'su, LUNA\'dan ne kadar zarar ettiğini açıkladı!

Binance CEO'su Changpeng Zhao, tarihi çöküş öncesinde ne kadar LUNA satın aldığını ve zararının boyutlarını açıkladı.

06.06.2022 00:39  Güncelleme: 00:45

LUNA, geçtiğimiz dönemde beklenmedik bir şekilde dibi gördü. Kripto para platformları işlem kısıtlaması getirerek bu coini geçici olarak kaldırdığını açıkladı. LUNA çöküşünde en çok zarar edenlerden biri de Binance CEO'su Changpeng Zhao oldu. Bugün ise verdiği bir röportajda ne kadar para kaybettiğini açıkladı.

Binance CEO'su Zhao, LUNA kaybını açıkladı: Tam 1.6 milyar dolar!

Binance CEO'su Changpeng Zhao, çöküş öncesinde verdiği bir röportajda yaklaşık 50 milyon LUNA'yı diğer yatırımlarıyla birlikte kripto cüzdanında sakladığını söyledi. Bugün yaptığı röportajda ise şirketiyle birlikte 2018 yılında LUNA coine 3 milyon dolar civarı bir yatırım yaptığını açıkladı.

Binance CEO'su, LUNA'dan ne kadar zarar ettiğini açıkladı!

Yaklaşık 4 yıl boyunca bu yatırımına dokunmayan Zhao'nun kripto cüzdanı gün geçtikçe değerlendi. LUNA'nın beklenmedik çöküşü öncesindeyse toplam değeri 1.6 milyar doları aştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Zhao, şunları söyledi:

Bu yatırımdan hiç para kazanmadık. Teorik olarak sahip olduğumuz bu kripto paranın değeri en tepe noktasında 1.6 milyar doları gördü, fakat bu yatırımı kaybetmiş olmamız (aslında 3 milyon dolara aldığı ima ediyor) bir sorun teşkil etmiyor.

Tarihi çöküşün ardından LUNA geri dönmeye hazırlanıyor!

Orijinal Terra ekosisteminin birden bire çökmesi tüm kripto dünyasında şok etkisi yarattı. Binance gibi LUNA'yı listeleyen büyük borsalar da adeta ateş altında kaldı. Üstelik oldukça büyük zararlara uğradılar. Fakat Terra ekibi LUNA'yı tekrar hayata döndürmek için çalıştığını ve küllerinden daha güçlü bir şekilde doğmak istediğini söylüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Güncel Binance CEO'su, LUNA'dan ne kadar zarar ettiğini açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement