"Bir Avuç Deniz"İn Galası Yoğun Katılımla Gerçekleşti! - Son Dakika
Güncel

"Bir Avuç Deniz"İn Galası Yoğun Katılımla Gerçekleşti!

"Bir Avuç Deniz"İn Galası Yoğun Katılımla Gerçekleşti!

Toplam 120 Kişilik Bir Ekiple 6 Hafta Süren Filmin Çekimleri; Göcek, İstanbul Ve Rodos'ta Gerçekleşti.

09.03.2011 08:52  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beklenen film "Bir Avuç Deniz"in galası; Onur Baştürk, Elif Dağdeviren, Özge Özpirinççi, Murat Dalkılıç, Ekin Türkmen, Paşhan Yılmazel, Harika Uygur, Sercan Bodur, Pelin Akil, Neşe Sayles gibi sanat ve medya dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla 8 Mart 2011 tarihinde Gmall'da gerçekleşti! Leyla Yılmaz'ın yazıp yönettiği, cesur sahneleri, müzikleri, star oyuncuları ve fragmanıyla aylardır gündemden düşmeyen film; 11 Mart'ta vizyona girecek.

Galada; filmin birbirinden başarılı oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Ayda Aksel, Can Gürzap, Zeynep Özder, Tuğrul Tülek ve Ahu Yağtu ile film için 5 eser besteleyen Tuluğ Tırpan, filmin diğer müziklerini yapan sanatçılar arasında yer alan Övünç Dan, Cenk Turanlı ve Suat Yılmaz bir araya geldiler.

"Bir Avuç Deniz"; uzun yıllar Amerika'da okuyan ve şirketin Türkiye yöneticisi olmak üzere İstanbul'a dönen Mert'in (Engin Altan Düzyatan), iyi eğitimli ve tam bir hanımefendi olan kız arkadaşı Dilek (Zeynep Özder) ve deli dolu, hırçın Deniz (Berrak Tüzünataç) ile yaşadığı aşk hikayesini anlatıyor. Film; hayatı boyunca ailesinin çizdiği rotada ilerleyen Mert'in Deniz ile ilişkiye girmesi sonucunda yaşanan olaylarla, izleyiciyi şaşırtacak.

Toplam 120 kişilik bir ekiple 6 hafta süren filmin çekimleri; Göcek, İstanbul ve Rodos'ta gerçekleşti. İstanbul'un "zengin" hayatını anlatan filmde çok sayıda lüks araç, tekne ve birbirinden şık kostümler kullanıldı. Film için Tarabya'daki Alman Konsolosluk Malikaneleri müzeye dönüştürüldü. Anne Rana Hanım'ın (Ayda Aksel) filmde "orkide yetiştiricisi" olması nedeniyle, İstanbul'da orkide kalmayacak kadar çok sayıda çiçek satın alındı. Negatif çekilen filmin görsel efektleri, Emre Şan tarafından yapıldı.

Deniz misin, liman mı? Özgür müsün, mutlu mu? Aşık mısın, tutkulu mu? Bir Avuç Deniz gerçekten de bir deniz mi? Yapımcılığı Fikri Görsel Sanatlar'a ait olan, dağıtımını Cinefilm'in üstlendiği "Bir Avuç Deniz", 11 Mart 2011, Cuma gününden itibaren vizyonda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bir Avuç Deniz'İn Galası Yoğun Katılımla Gerçekleşti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement