"Bırakın Gıda İlacınız Olsun" - Son Dakika
Güncel

"Bırakın Gıda İlacınız Olsun"

"Bırakın Gıda İlacınız Olsun"

Çağdaş Eğitim Vakfı, 19 Mart Pazartesi günü "Sağlıklı Yaşam için Bilinçli Beslenme Semineri" düzenliyor.

02.03.2012 14:52

Sağlıklı Yaşam için Bilinçli Beslenme Semineri

Çağdaş Eğitim Vakfı, üniversite öğrenim hakkı kazanmış öğrencilere burs kaynağı sağlamak amacıyla 19 Mart Pazartesi günü "Sağlıklı Yaşam için Bilinçli Beslenme Semineri" düzenliyor. Four Seasons Hotel Bosphorus ve Juicy Couture 'un destekleri ile gerçekleşen semineri Karen & Tony Hill gönüllü olarak sunacaklar. Etkinlikten elde edilen gelir ile ÇEV'in üniversite öğrencilerine burs olanağı sağlanacak.

Tüm gün sürecek olan seminer Çev Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri'nin katkılarıyla gerçekleşecek. Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konularında danışmanlık yapan Karen & Tony Hill çifti katılımcılara yiyeceklerin beslenme ve sağlık ile ilişkisi , hastalıkların temeli ve beslenme ile bağlantıları , çocukların beslenmesi ve ailelerin sorumlulukları ,sağlıklı ve kaliteli yaşantının püf noktaları ve kaliteli yaşamda sporun yeri, beslenme ve spor ile ilgili doğru bildiğimiz yanlışlar gibi konularda bilgiler verecekler. Katılımcılar ayrıca Tony Hill'in rehberliğinde, özellikle spor yapmaya vakti olmayanların faydalanacağı, günlük hayatta rahatlıkla yapılabilecek pratik egzersizleri öğrenme ve uygulama fırsatı bulacaklar.

Kuruluşundan bu yana binlerce öğrenciye öğrenim bursu sağlayan Çağdaş Eğitim Vakfı, "Sağlıklı Yaşam için Bilinçli Beslenme Semineri"nden elde edilen gelirle 100 adet üniversite öğrencisine burs kaynağı imkanı yaratmayı hedefliyor. Four Seasons Hotel Bosphorus, Juicy Couture ve Tony &Karen Hill'de destek vererek ÇEV bursiyer öğrenci sayısının arttırılmasına katkıda bulunacaklar. GPOD Production ve Life Fitness/ EKS'de hizmet sponsoru olarak seminere destek olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bırakın Gıda İlacınız Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement