Birinci Cadde Altyapı Çalışmalarının Birinci Etabı - Son Dakika
Güncel

Birinci Cadde Altyapı Çalışmalarının Birinci Etabı

Birinci Cadde Altyapı Çalışmalarının Birinci Etabı

Mardin Valiliği ve Mardin Belediyesi tarafından yürütülen Birinci Cadde altyapı çalışmaları birinci etabında son aşamaya gelindi.

05.06.2012 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 gündür süren çalışmalar kapsamında; caddenin su ve kanalizasyon boruları yenilenirken, yağmur drenaj hatları döşenerek, elektrik ve telefon kabloları da yer altına alındı.Şebeke borularının bağlantısı tamamlandıktan sonra belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince caddenin kaldırım taşları ve parke taşı döşemesi yapılacak.

Birinci cadde altyapı çalışmalarını aralıksız olarak denetleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, çalışmanın en kısa sürede tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeden ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyerek; "Çalışmalar planladığımız şekilde sürmektedir.Halkımızın çektiği sıkıntıyı asgariye indirmek için ekiplerimiz dinlenmeden çalışıyor.Çalışmalar halkımıza söz verdiğimiz sürede tamamlanacaktır"dedi.

Çalışmaların başladığı günden itibaren hemen hemen her gün Birinci Cadde'ye giden Başkan Ayanoğlu, buradaki çalışmaları inceleyerek, vatandaşın sıkıntılarını dinleyip, çözülmesi için ilgili birimlere talimat veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birinci Cadde Altyapı Çalışmalarının Birinci Etabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement