Birlik Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Birlik Ailesi İftarda Buluştu

Birlik Ailesi İftarda Buluştu

Birlik Vakfı Bursa Şubesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.

29.07.2013 10:41  Güncelleme: 10:56

1. Murad Hüdavendigar Camii yanında bulunan Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nde gerçekleşen iftara, başta Bursa Valisi Şehabettin Harput, Ak Parti Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Kemal Şerbetçioğlu, İsmail Aydın'ın yanısıra Ak Parti Bursa İl başkanı Sedat Yalçın, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kamil Dilek ve çok sayıda davetli katıldı.

'Birlik'teliğin simgesi haline geldik.'

Düzenlenen iftar programı sonrasında konuşma yapan Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, Birlik Vakfı olarak geçmiş yıllarda çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bu yıl, yapılan bu hizmetlerin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi. Birlik Vakfı olarak bugüne kadar 10 binlerce öğrenciye burs imkanı sağladıklarını dile getiren Bayraktar, bu yılda bu faaliyetlerinin devam edeceğini ve burs vermek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti. Bursa'da birbirinden farklı alanlarda düzenledikleri etkinlerle, insanlar arasında birlikteliğin simgesi haline geldiklerini ifade eden Bayraktar, özellikle ortadoğuda ve tüm müslüman coğrafyasında yaşatılmak istenen kirli oyunlara kimsenin aldanmamasını, her müslümanın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, o bölgeye ellerinden geldiğince, hiç birşey yapamıyorsa dualarla destek olması gerektiğini belirtti.

'Birlik Vakfı hizmetleriyle Bursa'nın gururu haline geldi.'

Programda konuşan Bursa Valisi Şehabettin Harput ise Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin insanlık adına yaptığı çeşitli hizmetlerle Bursa'nın en değerli Vakıf kuruluşlarından biri olduğunu söyleyerek, yapılan bu hizmetler sayesinde Birlik Vakfı'nın, Bursa'nın guru haline geldiğini belirtti. Ak Parti Bursa Milletvekili Hakançavuşoğlu ise konuşmasında Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin insanlık adına yaptığı bu önemli hizmetlerin gelecek nesillerin sağlam yetişmesine çok fayda sağlayacağını dile getirdi.

İftar programı öncesinde demirkapı ilahi gurubu söylediği ilahilerle programa renk katarken düzenlenen iftar yemeği sayesinde Birlik ve beraberliğin simgesi olan ramazan ayında Birlik Vakfı ailesi buluşmuş oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlik Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement