Birlik İkinci Hazırlık Maçında Tokatspor'a 3-1 Yenildi - Son Dakika
Güncel

Birlik İkinci Hazırlık Maçında Tokatspor'a 3-1 Yenildi

Birlik İkinci Hazırlık Maçında Tokatspor\'a 3-1 Yenildi

2.lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor Afyon kampında katıldığı Zafer kupasında ikinci maçında da Tokatspor'a 3-1 yenildi.

20.08.2015 15:27  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon öncesi çalışmalarını Afyon'da sürdüren Kocaeli Birlikspor Afyon'da katıldığı Zafer kupası turnuvasında ilk maçında olduğu gibi ikinci maçında da yenildi. İlk maçta Anadolu Üsküdar'a 3-1 yenilen temsilcimiz, bu sezon aynı grupta yer aldığı Tokatspor karşısına çıktı. Teknik direktör İsmet Taşdemir sahaya kalede Onur, geride Erhan Yılmaz, Recep Yılmaz, Murat Türkkan Ufukhan Bayraktar, Ali Kemal Yükseker, Umut Kaya , Onur Okan ,Erhan Şentürk,Erhan eren ve Maksut Taşkıran'la karşılaşmaya başladı. Karşılaşmanın ilk on beş dakikasında sahada rakibi karşısında daha üstün bir oyun sergileyen Kocaeli Birlikspor,15.dakikada Tokatspor'lu Furkan'ın golüyle 1-0 yenik duruma düştü.

İlk yarıyı bu skorla kapatan Kocaeli Birlikspor'da ikinci yarıda sahaya Erhan Yılmaz'ın yerine Emre Balak, Murat Türkkan'ın yerine Yahya Kemal Baki, Ufukhan Bayraktar'ın yerine Emrecan Yıldızhan,Ali Kemal Yükseker'in yerine Metincan Cici, Erhan Eren'in yerine Abdllah Halman, Maksut Taşkıran'ın yerine Turgay Gölbaşı girdi. 63. dakikada Tokatspor Soner'le skoru 2-0 getirdi. Oyuna ikinci yarı giren Abdullah Halman'ın defanstan dönen topunu 75.dakikada genç futbolcu Emrecan gole çevirerek skoru 2-1'e getirdi. Maçın son anlarında ise kale direğin arkasında boşta kalan Tokatsporlu İbrahim topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-1 Tokatspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Kocaeli Birlikspor turnuvada oynadığı ikinci hazırlık maçını da kaybetti.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Teknik direktör İsmet Taşdemir, "Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü değildir. Skora asla bakılmaması gerekiyor. Önemli olan bizim ne alabildiğimiz. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme imkanı buluyoruz. Bu maçta da eksiklerimiz olduğunu gördük. Takımımız her geçen gün dahada iyiyi gidiyor. Belki istediğimiz havayı henüz yakalamış değiliz, ancak önümüzde zamanımız var. Taktiksel anlamda hazırlıklarımız devam edecek. Oyuncularımızı değişik mevkilerde deniyoruz. Sezon uzun bir maraton. Bu uzun maratonda ayakta kalabilen takım ipi göğüsleyecektir."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlik İkinci Hazırlık Maçında Tokatspor'a 3-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement