Birlikte imzalar ardı ardına geldi - Son Dakika
Güncel

Birlikte imzalar ardı ardına geldi

Birlikte imzalar ardı ardına geldi

Geçtiğimiz sezon 2.Lig'de şampiyonluğu son anda kaçıran Kocaeli Birlikspor'un iş başına gelen yeni yönetimi, bu sezon işi sıkı tutuyor.

21.07.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon 2.Lig'de Şampiyonluğu kaçıran Kocaeli Birlikspor, yeni yönetimle birlikte iç ve dış transfer görüşmelere başlayarak sekiz futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp devir teslim işlemlerinin hemen arından, Ramis Soyadaş'ı teknik direktörlük görevine getiren Kocaeli Birlikspor'da futbolcuların imzaları ard arda geldi. Geçtiğimiz yılki iskelet kadrosunu koruyacak olan yeni yönetim iç ve dış transferde görüştüğü futbolcularla sözleşme imzalamaya başladı. Kocaeli Birlikspor Kulübü futbol şube sorumlusu Erhan Yılmaz'ın öncülüğündeki transfer komitesi prensipte anlaştığı futbolcularla mukavele imzaladı.

Sezon başı hazırlıklarına transferi tamamlayarak başlamak isteyen yeni yönetim, ilk olarak geçtiğimiz sezon Kocaeli Birlikspor'un kaptanlığını yapan Turgay Gölbaşı ,Uğur Işıkal, Onur Garip ile kaleci Fatih Öztür'le bir yıllık mukavele imzaladı. Emre Öztürk, Gökhan Meral, Mehmet Gürkan Öztürk ve Hasan Hüseyin ile bir yıllık sözleşme imzaladı. . Kocaeli Birlikspor Kulübü futbol şube sorumlusu Erhan Yılmaz"Geçtiğimzi yılın iskelet kadrosunu koruyarak, yeni yapacağımız takviyelerle takımımız bu sezon daha da güçlü olacak. Transfer görüşmelerini bir an önce bitirerek, sezon başı çalışmalarına eksiksiz girmek istiyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikte imzalar ardı ardına geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement