BLACK MASS - 16 Ekim'de Sinemalarda - Son Dakika
Güncel

BLACK MASS - 16 Ekim'de Sinemalarda

BLACK MASS - 16 Ekim\'de Sinemalarda

"Black Mass/Kara Düzen"de, üç kez Oscar adayı Johnny Depp kötü şöhrete sahip mafya babası James "Whitey" Bulger'ı canlandırıyor.

10.10.2015 16:24  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filmin zengin oyuncu kadrosunda, ayrıca, şu isimler yer alıyor: FBI Ajanı John Connolly rolünde Joel Edgerton ("The Great Gatsby", "Zero Dark Thirty"): Whitey'nin erkek kardeşi, güçlü eyalet senatörü Billy Bulger rolünde Oscar adayı Benedict Cumberbatch ( "The Imitation Game"): Whitey'nin en yakın suç ortağı Stephen Flemmi rolünde Rory Cochrane ("Argo"): Whitey'nin sağ kolu Kevin Weeks rolünde Jesse Plemons (televizyon dizisi "Fargo"): ve soruşturmadan sorumlu FBI özel ajanı Charge Charles McGuire rolünde Kevin Bacon ("Crazy, Stupid, Love", televizyon dizisi "The Following").

1970'lerde, Boston'ının güneyinde, FBI ajanı John Connolly (Edgerton) İrlandalı mafya babası Jimmy Bulger'ı (Depp) ortak düşmanları olan İtalyan mafyasını ortadan kaldırmak için işbirliği yapmaya ikna eder. Film, Bulger'ın kanun güçlerinden yakayı sıyırmasına olanak tanıyan, kontrolden çıkmış bu kötücül ittifakın hikayesini konu alıyor. Bulger elde ettiği bu güçle Boston'un en korkulan suç imparatoru ve Amerikan tarihinin en tehlikeli gangsterlerinden biri olur.

Cooper "Black Mass/Kara Düzen"i Mark Mallouk ile Jez Butterworth'ün senaryosuna ve Dick Lehr ile Gerard O'Neill'in kitabına dayanarak yönetti. Filmin yapımcılığını John Lesher, Brian Oliver, Scott Cooper, Patrick McCormick ve Tyler Thompson, yönetici yapımcılığını ise Brett Ratner, James Packer, Peter Mallouk, Ray Mallouk, Christopher Woodrow, Brett Granstaff, Gary Granstaff, Phil Hunt ve Compton Ross gerçekleştirdi.

Filmin diğer önemli rollerini üstlenen isimler şöyle: Bulger'ın tetikçisi John Martorano'yu canlandıran W Earl Brown ("Draft Day"): Bulger ve Connolly arasındaki anlaşmanın suç ortağı FBI ajanı John Morris'i canlandıran David Harbour ("End of Watch"): Whitey'nin eski kız arkadaşı ve tek çocuğunun annesi Lindsey Cyr'i canlandıran Dakota Johnson ("Fifty Shades of Grey"): John Connolly'nin eşi Marianne'i canlandıran Julianne Nicholson ("August: Osage County"): federal savcı Fred Wyshak'i canlandıran Corey Stoll ("The Bourne Legacy"): Brian Halloran rolünde Peter Sarsgaard ("Blue Jasmine"): FBI ajanı Robert Fitzpatrick rolünde Adam Scott (ABC dizisi "Parks and Recreation"): ve Flemmi'nin genç metresi ve aynı zamanda üvey kızı olan Deborah Hussey rolünde Juno Temple ( "Maleficent").

"Black Mass/Kara Düzen"in kamera arkası ekibi, görüntü yönetiminde Masanobu Takayanagi ( "Silver Linings Playbook", "Out of the Furnace"), yapım tasarımında Stefania Cella ("The Great Beauty"), kurguda Oscar adayı David Rosenbloom ("The Insider") ve kostüm tasarımında Kasia Walicka Maimone'den ( "Foxcatcher") oluşuyor. Filmin müziği Tom Holkenborg'un ("Mad Max: Fury Road", yakında gösterime girecek olan "Batman v Superman: Dawn of Justice") imzasını taşıyor.

Warner Bros. Pictures; Cross Creek Pictures ve RatPac-Dune Entertainment işbirliğiyle, bir Cross Creek Pictures, Le Grisbi Productions, Free State Pictures ile Head Gear Films ortak yapımı olan Scott Cooper filmi "Black Mass/Kara Düzen"i sunar. Filmin dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek...(Yapım bilgilerinin devamı ektedir.)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BLACK MASS - 16 Ekim'de Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement