Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) Tuhaf Etki kategorisinde Boşboğaz Bir Âdem adlı kitabı yayımladı.
Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından Tuhaf Etki kategorisinde yayımlanan Boşboğaz Bir Âdem adlı kitap raflardaki yerini aldı. Hovsep Vartanyan'ın yazdığı kitap, Murat Cankara tarafından çevrilip yayına hazırlandı.
Osmanlı Ermenisi yazar, gazeteci, devlet adamı Hovsep Vartanyan tarafından 1852 yılında kaleme alınan kitap, boşboğazlık ve gevezeliğin sakıncalarını kıvrak bir anlatım ile işlerken, okurları eğlenceli sahnelerle buluşturuyor.
Hovsep Vartanyan, 1816'da doğdu, 1879'da öldü. Encümen-i Daniş üyesi oldu, paşa oldu, bey oldu. Dergi çıkardı, gazete başyazarı oldu, tercümeler yaptı.
Son Dakika › Güncel › Boş Boğaz Bir Âdem - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?