Bosch Grubu'nunda Önemli Atama - Son Dakika
Güncel

Bosch Grubu'nunda Önemli Atama

Bosch Grubu\'nunda Önemli Atama

Türkiye'ye Bosch Termoteknik Ticari ve Finansal İşler Genel Müdürü olarak döndü.

13.02.2013 17:02

Bosch Grubu'nun ısıtma, klima ve havalandırma teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren şirketi Bosch Termoteknik'te Ticari ve Finansal İşler Genel Müdürlüğü'ne Akın Kazak atandı. Genel Müdürlüğü Klaus Peter Bredfeldt'ten devralan Akın Kazak, son olarak Çek Cumhuriyeti'nde görev yapıyordu.

Manisa'da faaliyet gösteren Bosch Termoteknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile İstanbul'da bulunan Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Ticaret A.Ş.'nin Ticari ve Finansal İşler Genel Müdürlüğü görevine Akın Kazak atandı.

Son olarak Çek Cumhuriyeti'nde bulunan Bosch Termotechnika s.r.o. Ticari ve Finansal İşler Genel Müdürlüğü'nü yürüten Akın Kazak, yeni görevini Klaus Peter Bredfeldt'ten devraldı. Bredfeldt ise 1 Şubat 2013 itibarıyla Almanya Bosch Thermotechnik GmbH'de yeni sorumluluklar üstlendi.

Manisa'da 1970 yılında doğan Akın Kazak, Dokuz Eylül Üniversitesi Manisa İktisadi ve İdari Bilimler Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Bosch'un Muhasebe ve Finansman Bölümü'nde 1995 yılında çalışmaya başlayan Kazak, 2002-2005 yılları arasında Bosch İngiltere ve Almanya'da Proje Liderliği, Yönetim Muhasebesi ve Finans alanlarında önemli görevler üstlendi.

2005-2008 yılları arasında Bosch Termoteknik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Muhasebesi Departman Müdürlüğü yapan Akın Kazak, 2009-2012 yılları arasında Çek Cumhuriyeti'nde bulunan Bosch Termotechnika s.r.o. Ticari ve Finansal İşler Genel Müdürü olarak çalıştı.

Akın Kazak, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bosch Grubu'nunda Önemli Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement