Bosna Hersek'teki Protestolar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bosna Hersek'teki Protestolar

04.03.2014 16:12

Saraybosna'da bir sürücünün, otomobili ile Cumhurbaşkanlığı önünde toplanan göstericilerin arasına girmesi nedeniyle 2 kişi yaralandı.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, hükümeti protesto için Cumhurbaşkanlığı binası önünde toplanarak, şehrin en işlek caddesini kapatan protestoculara otomobil çarptı.

Ülkedeki ekonomik sıkıntıları protesto için düzenlenen eylemler nedeniyle yaklaşık bir aydır sık sık araç trafiğine kapatılan Mareşal Tito Caddesi'nde, ismi henüz belirlenemeyen öfkeli bir sürücü, otomobiliyle kalabalığın arasına girdi.

Sürücü, 2 eylemciye çarparak hafif şekilde yaraladıktan sonra, kalabalığı yararak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, plakası alınan otomobilin sürücüsü aranıyor. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bosna Hersek'teki Protestolar - Son Dakika


Advertisement