Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'Gül Kokusu' Saracak - Son Dakika
Güncel

Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'Gül Kokusu' Saracak

Bostancı Gösteri Merkezi\'ni \'Gül Kokusu\' Saracak

Burcu Güneş, muhteşem bir konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

05.03.2013 11:22

Müzik marketlerdeki yerini alan yeni albümü 'Gül Kokusu' ile müzikseverlerle buluşan Burcu Güneş, muhteşem bir konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Sevilen sanatçı, 07 Nisan Perşembe akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle bir araya gelecek.

Yeni albümü 'Gül Kokusu' ile müzik listelerine iddialı giriş yapan Burcu Güneş, 07 Nisan Perşembe akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek yeni albümünün ilk konseriyle, yepyeni parçalarını sevenleriyle buluşturacak. Yorumculuğu, çok yönlü sesi ve düzgün çizgisiyle yıllardır kendine geniş ve sadık bir hayran kitlesi yaratan Türk pop müziğinin başarılı ismi Burcu Güneş, konserde yeni albümündeki parçaların yanı sıra sevilen eski şarkılarını da seslendirecek.

Güzel sanatçı, sahne şovları ve sürprizleri ile çok yönlü sesine ve şarkılarına eşlik eden birbirinden farklı konseptlerin iç içe olduğu, dolu dolu bir konserle hayranlarını büyülemeye hazırlanıyor. Gerçekleşecek konser hakkında konuşan Burcu Güneş "Konserim beş duyuya hitap edecek şekilde hazırlanıyor" dedi.

Albüm şarkıları Burcu Güneş'in vücudunda!

Ünlü sanatçı, GNL Entertainment etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan 'Gül Kokusu'nun ilk konseri için oldukça farklı bir afiş fotoğrafına da imza attı. Sevilen sanatçı, Zeynel Abidin Ağgül tarafından çekilen afiş fotoğrafında, albümde yer alan tüm parçalarını vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı dövmelerle dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'Gül Kokusu' Saracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement