Bowling Turnuvası'nda Heyecan Artıyor - Son Dakika
Güncel

Bowling Turnuvası'nda Heyecan Artıyor

Bowling Turnuvası\'nda Heyecan Artıyor

İletişim Yazılım'ın geleneksel hale getirdiği ve rekabetin her ay yükseldiği Bowling Turnuvası'nda bir araya gelen çalışanlar ve aileleri, Carrefour Magic World Bowling Salonu'nda eğlenceli saatler geçirdi.

05.09.2016 14:19  Güncelleme: 14:21

Üçüncüsü düzenlenen ve her ayın şampiyonlarının yarışacağı All Star oyunu ile son bulacak turnuvada, bu ay adını finale yazdıran isim ise; Proje Yöneticilerinden Mustafa Ulusoy oldu.

BURSA I Çalışanına yatırım yapmayı temel ilkelerinden biri olarak kabul eden İletişim Yazılım, geleneksel hale getirdiği bowling turnuvasının üçüncüsünü Carrefour Magic World Bowling Salonu'nda düzenledi. Ailelerinde katılımıyla renkli görüntülerin yaşandığı turnuva, zaman zaman tatlı çekişmelere de sahne oldu. 5'er kişiden oluşan 4 takımın hem eğlendi hem de rekabetin hazzını yaşadığı oyunların ardından ilk üçe giren oyunculara kupa verildi.

Altı aylık periyodun sonunda All Star oyunu oynanacak turnuvanın üçüncü etabında All Star ünvanını kazanan isim Proje Yöneticilerinden Mustafa Ulusoy olurken, İletişim Yazılım Genel Müdürü Tuncer Hatunoğlu ikinci oldu. Proje yöneticilerinden Neslihan Tektok'un ise üçüncü olduğu turnuvada derece alan oyunculara ödüllerini İletişim Yazılım Genel Müdürü Tuncer Hatunoğlu takdim etti.

Kurum içi iletişimi temel değerlerinden biri olarak gördüklerini her fırsatta dile getiren İletişim Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Şen, "İletişim Yazılım olarak çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte olduğumuz etkinliklerden mutluluk duyuyoruz. Çalışma ortamımız dışında da bir arada olmamızı sağlayan bu tür etkinliklerle İletişim Yazılım'ın değerlerinin pekiştiğine inanıyoruz" dedi. Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan çalışanları kutlayan Şen, katılım gösteren herkese bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bowling Turnuvası'nda Heyecan Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement