Braun'la Babanızı Mutlu Edin - Son Dakika
Güncel

Braun'la Babanızı Mutlu Edin

Braun\'la Babanızı Mutlu Edin

Babalar Günü'nde babanıza Braun Tıraş Makineleri'nden birini hediye ederek ona pürüzsüz tıraş keyfini yaşatın.

03.06.2013 15:19

Braun 7 Serisi Sonic teknoloji ile kusursuza yakın tıraş deneyimi sunuyor. Braun 5 Serisi ise Active Lift™ teknolojisi sayesinde, cildi tahriş etmeden pratik ve kolay bir tıraş deneyimi yaşatıyor.

Braun tıraş makineleri, Babalar Günü için farklı bir hediye arayanların tüm beklentilerini karşılıyor. Erkeklere daha konforlu ve pratik bir tıraş deneyimi sunan Braun, babaları üstün teknoloji ile buluşturuyor.

Kullanıcılarına yakın ve konforlu tıraşın yanında hissedilir derecede pürüzsüz bir cilt sağlayan Braun tıraş makineleri, teknolojik ve stil sahibi ergonomik tasarımlarıyla ayna karşısında geçirilen zamanı bir keyfe dönüştürüyor.

Üstün Sonic Teknolojisiyle Braun 7 SerisiYenilikçi Sonic teknolojisi

sayesinde dakikada 10.000 mikro titreşimi ile her hareketinde daha fazla kıl alınmasını sağlayan Braun 7 Serisi tıraş makineleri, çok daha yakın bir noktadan tıraş ederek Braun ile bugüne kadar görülen en yakın tıraş keyfini yaşatıyor. Oynar tıraş başlığı ile her erkeğin yüz hatlarına maksimum uyum gösterirken 3 kademeli bıçak sistemi sayesinde yüzün farklı alanlarında ihtiyaca göre hassasiyet ayarı yapma imkanı sunuyor. Temizleme ve yenileme başlığı ise tek bir düğmeye dokunarak otomatik olarak temizlenmesini, şarj olmasını ve yağlanmasını sağlayarak her yeni günde yeni bir tıraş makinesine sahip olma hissi uyandırıyor.

Yüzün En Zor Kıvrımlarında bile Etkili Active Lift Teknolojisi ile Braun 5 Serisi

Braun 5 Serisi Active Lift™teknolojisiyle geliştirilmiş tıraş başlığı sayesinde cildi tahriş etmeden hızlı ve etkili bir yakın tıraş imkanı sunuyor. Performansıyla ise tıraş olma zorunluluğunu bir keyfe dönüştürüyor. Düz bıçak sistemi, daha yakın bir tıraş; oynar başlığı yüzün en zor kıvrımlarında bile kolay ve rahat tıraş deneyimi sağlıyor.

Braun Series 7 ve 5 serisi tıraş makinesinin tavsiye edilen satış fiyatları

790 CC: 699 TL

760 CC: 649 TL

5090 CC: 569 TL

5070 CC: 479 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Braun'la Babanızı Mutlu Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement