Bu Festivalde Mutluluk Var… - Son Dakika
Güncel

Bu Festivalde Mutluluk Var…

Bu Festivalde Mutluluk Var…

Mutluluğa giden yolda enerjinizi en üst seviyeye çıkarmanızı sağlayacak Zihin Ruh Beden Festivali, 5-6-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

14.03.2017 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıktan kariyere, ilişkilerden paraya hayatınızın her alanında hayalinizdeki yaşama ulaşmanıza yardımcı olacak, zihninizi, ruhunuzu ve bedeninizi dair her şey için sizi yeniden düşünmeye sevk edecek Zihin Ruh Beden Festivali, üçüncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan festival yine, kişisel gelişim, psikoloji, tıp, alternatif ve tamamlayıcı tıp, sağlıklı beslenme, tasavvuf, nefes, mindfulness, meditasyon, hipnoz, homeopati, fitoterapi, yoga, tai-chi, feng shui, müzik terapi, dans, astroloji, bioenerji, detoks, kuantum, metafizik konularında dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen uzmanlarını bir araya geliyor.

Üç gün sürecek festivalde, bir yandan uzmanlardan zihnen, bedenen ve ruhen sağlıklı ve dengede bir hayata ulaşmanın yollarını seminer ve workshoplar ile deneyimlerken, diğer yandan gün boyu müzik ve dans sanatçılarından özgür sahne gösterileri ile keyifli saatler geçireceksiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Festivalde Mutluluk Var… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement