Bu Kartla Ailelerin Gözü Arkada Kalmıyor - Son Dakika
Güncel

Bu Kartla Ailelerin Gözü Arkada Kalmıyor

Esenler Belediyesi'ne ait bilgi ve hikmet evlerindeki öğrencilerin aldığı dersler, katıldığı gezi ve faaliyetler, okuduğu kitaplar ve devamsızlık takibi gibi konular, dijital öğrenci kartı üzerinden ailelerle paylaşılıyor.

17.01.2017 16:12

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı bilgi ve hikmet evleri, "Merkezi Sistem Takip ve Kontrol Merkezi" uygulamasına başladı. Böylece öğrencilere birer dijital öğrenci kimlik kartı verildi. Uygulamayla birlikte öğrencilerin dönem içinde aldığı dersler, katıldığı gezi ve faaliyetler, okuduğu kitaplar ve devamsızlık takibi gibi konular, tek sistemden kontrol edilebiliyor.

DEVAMSIZLIK BİLGİLERİ CEP'TE

Sistem, ailelere çocuklarının güvenliği konusunda da fayda sağlıyor. Uygulama sayesinde öğrencilerin bilgi evlerine giriş ve çıkış saatleri kontrol edilebiliyor, ailelerin gözü arkada kalmıyor. Bilgi evi girişinde kartını okuttuğunda, öğrencinin bilgi evine kaçta geldiği ve gün sonunda bilgi evinden saat kaçta ayrıldığı bilgileri, kısa mesaj ve e-mail yoluyla ailesine gönderiliyor. Sistem, özellikle anne-babaların ilgi ve beğenisini kazanmış durumda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kartla Ailelerin Gözü Arkada Kalmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement