Bursa'da İki Yıl Önce Morga Konuldu Bu Kez Gerçekten Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da İki Yıl Önce Morga Konuldu Bu Kez Gerçekten Öldü

Bursa\'da İki Yıl Önce Morga Konuldu Bu Kez Gerçekten Öldü
14.08.2013 13:52  Güncelleme: 14:33

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 48 yaşındaki Mehmet Küçük, iki yıl önce öldü sanılarak morga konulmuştu, bu kez gerçekten öldü.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde yolda yürürken fenalaşıp yere yığılan 48 yaşındaki Mehmet Küçük, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği. Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Küçük'ün kuzeni 56 yaşındaki Salih Bektaş, "Kendisi 2 yıl önce de geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Burada 'Öldü' denilerek morga konuldu. Yaklaşık 3 saat sonra da ölmediği anlaşılınca morgdan çıkarılmıştı. Bu kez gerçekten öldü" dedi.

Bursa'nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Mehmet Küçük, dün yolda yürürken aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Kalp ve böbrek rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Küçük, çağrılan ambulansla Bursa'daki Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir fabrikada işçi olarak çalıştıktan sonra rahatsızlıkları nedeniyle malulen emekli olan evli ve 5 çocuk babası Mehmet Küçük, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yaşamını yitiren halasının oğlu Mehmet Küçük'le olaydan bir süre önce telefonla konuştuklarını söyleyen Salih Bektaş, "Kendisi birçok kez rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye gidip gelirdi. Hatta iki yıl önce geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Burada 'Öldü' denilerek morga konuldu. Yaklaşık 3 saat sonra da ölmediği anlaşılınca morgdan çıktı. Bu kez gerçekten öldü" diye konuştu.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Mehmet Küçük'ün cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İki Yıl Önce Morga Konuldu Bu Kez Gerçekten Öldü - Son Dakika


Advertisement