Bu Mahalle Başka Mahalle - Son Dakika
Güncel

Bu Mahalle Başka Mahalle

Bu Mahalle Başka Mahalle

Epçeler Köyü'nde oyunu sahneleyen sanatçılar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

27.06.2013 09:13

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Her Yerde Tiyatro' projesi kapsamındaki yaz turnesinde, usta sanatçı Münir Canar'ın yazıp yönettiği 'Bir Mahalle ki' adlı ortaoyununu seyirciyle buluşturuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, usta sanatçı Münir Canar'ın yazıp yönettiği 'Bir Mahalle ki' adlı ortaoyununu Epçeler Köyü'nde seyirciyle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 'Her Yerde Tiyatro' projesi kapsamında, usta sanatçı Münir Canar'ın yazıp yönettiği 'Bir Mahalle ki' adlı ortaoyunu sahnelediği Keles'in Epçeler Köyü'nde de büyük ilgi gördü.

Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun komik kahramanlarını bugüne taşıyan oyunu ilgiyle izleyen vatandaşlar, neşeli anların tadını çıkardı. Oyunun ardından Epçeler Köyü Muhtarı Ramazan Uysalal, vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatan sanatçılar için yemek verdi. Bursa'nın merkezine gelemeyen ve tiyatroyla tanışmamış vatandaşların olduğunu söyleyen Uysalal, anlamlı projeden dolayı Şehir Tiyatrosu'na ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

'Bir Mahalle ki'; muhtar olan Pişekârın mahalleliyi kandırarak evleri, bakkal dükkânını ve çeşmeyi yüksek paralar karşılığında yabancılara satması ve devamında yaşanan olaylar ele alınıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Mahalle Başka Mahalle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement