Bucaspor'da Seven Sesleri - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Seven Sesleri

Bucaspor\'da Seven Sesleri

Spor Toto 2'nci Ligi temsilcisi Bucaspor'un Başkanı Çetin Kayışlı'nın takımı çalıştırması için prensip anlaşmasına vardığı Serhat Akın'a tecrübesiz olduğu gerekçesiyle karşı çıkan bir grup yönetici, İlker Seven'in ismini gündeme getirdi.

12.07.2016 11:44

Spor Toto 2'nci Ligi temsilcisi Bucaspor'un Başkanı Çetin Kayışlı'nın takımı çalıştırması için prensip anlaşmasına vardığı Serhat Akın'a tecrübesiz olduğu gerekçesiyle karşı çıkan bir grup yönetici, İlker Seven'in ismini gündeme getirdi.

Sarı lacivertli kulüpte 2 dönem U21 takımını çalıştıran, geçen sezon da Buca Belediyespor'da görev yapan Seven'in kadrodaki genç oyuncuları ve camiayı yakından tanıdığını dile getiren yöneticiler, Başkan Kayışlı'yı ikna etmek için harekete geçti.

Her düşünceye açık olduğunu söyleyen Başkan Kayışlı ise yeni sezon hazırlıklarının başlayacağı cuma gününe kadar kesin kararını vereceğini belirtti, "Arkadaşlarımın önerilerini de değerlendiriyorum ancak benim favorim Serhat Akın. Parlak bir futbol kariyerine sahip, dinamik bir isim. Bucaspor'da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Çetin Kayışlı, bu arada 3 milyon TL'lik eski futbolcu borçlarını ödeyerek transfer yasağını kesinlikle kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Seven Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement