Bucaspor Rahatladı - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Rahatladı

Bucaspor Rahatladı

Ptt 1'inci Ligi takımı Bucaspor'da cezalı oldukları için Osmanlıspor maçında forma giyemeyen kaptan Zafer ve İskender'in yanı sıra sakatlığı bulunan Batuhan'ın Altınordu derbisi öncesi takıma dönecek olması, teknik heyeti rahatlattı.

27.01.2015 14:49

Ptt 1'inci Ligi takımı Bucaspor'da cezalı oldukları için Osmanlıspor maçında forma giyemeyen kaptan Zafer ve İskender'in yanı sıra sakatlığı bulunan Batuhan'ın Altınordu derbisi öncesi takıma dönecek olması, teknik heyeti rahatlattı.

3 futbolcunun da göreve hazır olduğunu belirten teknik direktör Mustafa Bahadır, zorlu randevuya tam kadro hazırlandıklarını söyledi. PTT 1'inci Ligi'nde İskender'in gol krallığı yarışında 2'nci sırada olduğunu hatırlatan Bahadır, "Zafer ve Batuhan da bu ligin en yetenekli oyuncularından. Osmanlı karşısında futbolcularımızın yokluğunu hissettik. Derbide kozlarımız yeniden sahada olacak" dedi. Altınordu'nun genç ve çok koşan bir ekip olduğunun altını çizen Mustafa Bahadır, sözlerini şöyle sürdürdü:

""Lige tutunabilmek için alt sıralardaki rakiplerimizden önce Altınordu, sonra da Denizlispor'la karşılaşacağız. Kritik bir haftaya girdik. Bu mücadelelerden 6 puan çıkardığımız takdirde çok rahatlayacağız."

Mustafa Bahadır'ın Osmanlıspor maçında şans verdiği sol bek Abdullah'ı yedeğe çekip Batuhan'ı defansın soluna monte etmesi beklenirken santrforda oynayan Çağrı ise İskender'in gelişiyle kulübeye dönecek. Kaptan Zafer'in de sağ açıkta Emre Şahin'in yerine forma giymesi bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Rahatladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement