BURÇ İNŞAAT'tan Aşure İkramı; Hayır ve Bereket Dileğiyle - Son Dakika
Güncel

BURÇ İNŞAAT'tan Aşure İkramı; Hayır ve Bereket Dileğiyle

BURÇ İNŞAAT\'tan Aşure İkramı; Hayır ve Bereket Dileğiyle

Burç inşaat yapı market geleneksel hale getirdiği aşure ikramının 7.sini ECA ve FIRATBORU şubesinde yaklaşık 1000 kişilik yaptı.

29.11.2012 14:53  Güncelleme: 14:56

Vali yardımcısı Erkan Bulgan, Defterdar Osman Koçaş, İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, İl Kültür Müdürü Seydi Küçükdağlı, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Sertpolat, İl Tarım Müdürü İhsan Emiralioğlu, Fırat Plastik A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü İsmail Yıldırım' ın katılımıyla gerçekleşen aşure ikramında Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanga, "Tüm Müslüman milletlerin örf ve adetleri arasına giren aşure tatlısı köylüsüyle, şehirlisiyle, zenginiyle, fakiriyle, Türk'ü ile Kürt'tü ile Arab'ı ile Acem'i ile her kesimi birleştiren kaynaşmasına ve paylaşmasına vesile olan bir yemektir" dedi. Her millet ve toplum gibi bizde birlik ve beraberliğimizi pekiştirme adına, 7 yıldır bu güzel adeti devam ettiriyoruz. Zira günümüzde hepimizin kardeşliğe ve muhabbete ihtiyacı vardır.

Muharrem ayı tarihte çok önemli olaylara cereyan etmiştir. Örneğin Hz. İbrahim'in atıldığı ateşten kurtulması, Hz. Eyüp'ün yakalandığı hastalıktan kurtulması, Hz. Musa'nın Kızıl denizden geçmesi , Musevilerin bin yıllık ateşinin sönmesi gibi…

Dileriz ki, bu günde yüce yaratıcı bizleri alem-i İslam'ı tüm kötülüklerden muhafaza etsin, bolluk ve bereket ihsan etsin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BURÇ İNŞAAT'tan Aşure İkramı; Hayır ve Bereket Dileğiyle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement