Burhan Bulut Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

Burhan Bulut Dünya Evine Girdi

Burhan Bulut Dünya Evine Girdi

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Burhan Bulut hayatını Necla Yüzgeç ile birleştirdi.

01.02.2013 12:59

Hanedan Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasimine Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici, Başkan Yardımcıları Şükrü Köse, Cemil Çiftçi, Birim Müdürleri ile Bulut ve Yüzgeç ailelerinin yakınları katıldı.

Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan düğün merasimi gelin ve damadın salâvatlar eşliğinde salona girmesiyle devam etti.

Grup Başak'ın sahne aldığı düğünde birbirinden güzel kasideler ve ilahiler okundu ve Semazen gösterileri yer aldı. Okunan ilahiler sonrasında Nikâh Merasimi'ne geçildi ve Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici çiftin nikâhını kıyarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftin nikâh şahitliğini ise Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Köse ile Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu yaptı.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Necla ve Burhan Bulut çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Vekili Atik Birici ise Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun Ankara'daki programı nedeniyle düğün merasimine katılamadığını Başkan Selmanoğlu'nun tüm misafirlere selamını ileterek, çifte mutluluklar diledi.

Düğün merasimine katılan misafirlere "Peygamberimizden Dualar" isimli kitap hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burhan Bulut Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement