Bursa Camiden Yardım Parasını Böyle Çaldı - Son Dakika
Güncel

Bursa Camiden Yardım Parasını Böyle Çaldı

Camiden yardım parasını böyle çaldıBursa'nın İnegöl ilçesinde Yeşil Cami bahçesinde bulunan dernek lokaline giren hırsız, caminin doğalgaz ve elektrik borcunu ödemek için toplanan yaklaşık 2 bin lirayı çaldı.

01.02.2018 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camiden yardım parasını böyle çaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Yeşil Cami bahçesinde bulunan dernek lokaline giren hırsız, caminin doğalgaz ve elektrik borcunu ödemek için toplanan yaklaşık 2 bin lirayı çaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İnegöl'ün Yeşil Caminin bahçesinde bulunan Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğine gece geç saatler giren hırsız, caminin doğalgaz ve elektrik borcunu ödemek için toplanan yaklaşık 2 bin lirayı çaldı. Sabah gelenDernek Başkanı Metin Deniz, hırsızlık olayını fark edince polise haber verdi. Kısa sürede gelen göreviler güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattı. Hırsızlığı fark eden Dernek Başkanı Metin Deniz, daha öncede caminin çay bahçesinde bulunan çay ocağında iki kez hırsızlık yaşandığını açıkladı.

Bursa Camiden Yardım Parasını Böyle Çaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Camiden Yardım Parasını Böyle Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement