Bursa'da 5 Gündür Kayıp Olan Gençler Uçuruma Uçan Araçta Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 5 Gündür Kayıp Olan Gençler Uçuruma Uçan Araçta Ölü Bulundu

Bursa\'da 5 Gündür Kayıp Olan Gençler Uçuruma Uçan Araçta Ölü Bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pazartesi akşamından itibaren aranan bir genç ile kız arkadaşı, 60 metrelik uçurumdan uçan araçta ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de bir fabrikada pazarlama elemanı olarak çalışan 27 yaşındaki Hüseyin...

09.11.2013 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pazartesi akşamından itibaren aranan bir genç ile kız arkadaşı, 60 metrelik uçurumdan uçan araçta ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de bir fabrikada pazarlama elemanı olarak çalışan 27 yaşındaki Hüseyin Aydemir ile yine bir mobilya fabrikasının muhasebe bölümünde çalıştığı öğrenilen 26 yaşındaki Elif Cebeci, pazartesi akşamından itibaren kayıp olarak aranıyordu. Jandarma ve emniyet ekiplerinin yanı sıra aileleri tarafından 5 günden beri aranan gençler, bu sabah saatlerinde bisikletleri ile gezmeye çıkan çocuklar tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de ikamet eden H.C, H.D. ve E.Y. bisikletleri ile İnegöl'e bağlı Gülbahçe köyüne gitmek için yola çıktı. Çocuklardan H.D., bisikletten inerek yolun kenarına gittiğinde yaklaşık 60 metre aşağıda dere yatağında bir beyaz araç olduğunu fark etti. Çocuklar durumu jandarmaya bildirdi. Dere yatağına inen jandarma ve sağlık ekipleri, 16 PK 201 plakalı hafif ticari aracın camından fırlayan gençlerin öldüğünü belirledi.

Savcının incelemesinin ardından cesetler, köylülere ait traktörün römorkuna konularak dere yatağından çıkarıldı. Olay yerine gelen yakınları ise, gençlerin telefonlarının açık olmasına rağmen sinyallerinden bugüne kadar kendilerine ulaşılamamasına tepki gösterdi. Yakınları ayrıca yetkililerin "kız kaçırma" ihtimali üzerinde durmasına da tepki gösterdi.

İtfaiyeye ait cenaze aracına konulan cesetler, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BABAYA ACI HABERİ JANDARMA VERDİ

Kazada hayatını kaybeden genç kızın babası, olay yerinde bulunan yakınını arayarak durum hakkında bilgi almak istedi. Yakını, çalan telefona cevap veremeyip telefonu jandarma görevlisine uzattı. Telefona cevap veren jandarma görevlisi, baba Recep Cebeci'ye acı haberi vermekte zorlandı.

Gençlerin kazanın hemen ardından mı yoksa daha sonraki günlerde mi öldüğü araştırılırken, cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Aracı bulan çocuklardan H.A., "Bisikletlerle gezmek için Gülbahçe köyüne gidiyorduk. Arkadaşım ihtiyaç gidermek için yolun kenarına gitti. Arabayı görünce bizi çağırdı. Biz de aşağı indik ve arabanın yanında genç kızı gördük. Ondan sonra jandarmayı ve ambulansı aradık" dedi.

Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 5 Gündür Kayıp Olan Gençler Uçuruma Uçan Araçta Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement