Bursa'da 6 Yıl Önce Kaybolan Çiftin Ceset Parçaları Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 6 Yıl Önce Kaybolan Çiftin Ceset Parçaları Bulundu

Serveti 4 milyon lira olan ve 6 yıl önce kaybolan çiftin çürümüş cesetlerinin parçalarına fosseptik çukurunda bulundu.

25.04.2014 15:14  Güncelleme: 09:57

İznik ilçesinde 6 yıl önce kaybolan ve yaklaşık 4 milyon liralık servete sahip olan çiftin çürümüş cesetlerine ait parçalar, evlerinin bahçesindeki fosseptik çukuruna gömülmüş bulundu. Polis, çiftin İstanbul'da yaşayan oğlunu gözaltına aldı.

OĞULLARI GÖZALTINA ALINDI

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, polis ekipleri, o zaman 82 yaşında olan Ahmet Refik Öner ile 73 yaşında olan eşi Emine Öner'in 2008'in nisan ayında kaybolmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında oğlu Kenan Öner'in İstanbul'daki evinde arama yaptı. Bu evde buldukları ip uçlarını değerlendiren ekipler, Kenan Öner'i gözaltına alıp İznik'e getirdi.

CESEDLERİN PARÇALARINA ULAŞILDI

Beyler Mahallesi Atatürk Caddesi'nde, çiftin evinin bahçesindeki fosseptik çukurunun iş makinesiyle kazılmasının sonucu yan yana gömülmüş ve çürümüş iki cesedin parçalarına ulaşıldı. Kafa tasları ile kol ve bacak kemiklerini inceleyen ekipler, cesetlerin Ahmet Refik ve Emine Öner'e ait olduğunu tespit etti.

6 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞTI

İznik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay yerinde başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Ahmet Refik ve Emine Öner'den bir süre haber alamayan komşuları, 21 Nisan 2008'de polise haber vermişti. Çift, arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı. İznik Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadelerine başvurulan çiftin çocukları Zeliha B. ile Kamil Öner, olaydan kardeşleri Kenan Öner'i sorumlu tutmuştu.

OĞULLARI SERBEST BIRAKILMIŞTI

Kenan Öner ise suçlamayı reddetmişti. Öner, olaydan bir yıl sonra polis tarafından gözaltına alınmış ancak emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Çiftin evinin 500 metrekarelik bahçesinde 2012'nin haziran ayında da kazı yapılmış ve hayvan kemikleri bulunmuştu. 

Bursa\'da 6 Yıl Önce Kaybolan Çiftin Ceset Parçaları Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da 6 Yıl Önce Kaybolan Çiftin Ceset Parçaları Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANTALYALI: MAL MÜLK DERDİNE BU VAHŞETİ YAPANLAR YARIN SİZDE TOPRAGA GİRECEKSİNİZ TABİKİ TOPRAK KABUL EDERSE .BU DÜNYA KİMSEYE KALMAMIŞ .KALMAZDA .BOŞA BUNCA HIRS .KENDİNİZE GELİN RISKINIZA RAZI OLUN AKILLANIN. 38 0 Yanıtla
  • RAVZAGÜLÜ: Ya RABBİM hayırsız evlattan sana sığınırız. 16 0 Yanıtla
  • AHMET ARICI: hayattayken ver evladına yesin içsin girmişsin 80 yaşına o kadar servetin var ver hepsini çocuklarına ki çocuklarında ölmen için gözünün içine bakmasın. 82 yaşındasın mezarına mı götüreceksin o paraları neye yaradı şimdi?? bence yüzde elli öldürende yüzde ellide anne babada yani ölende ..demek ki evlatlarına bişey oklatmıyordu ki o da bu yolu seçti 2 0 Yanıtla

Advertisement