Doğa Katliamı Sergi Oldu - Son Dakika
Güncel

Doğa Katliamı Sergi Oldu

Doğa Katliamı Sergi Oldu

Dünya Çevre Haftası dolayısıyla Doğa ve Çevreyi Koruma Derneği Fotoğrafçılık Kulübü "Yok Oluşun İzleri" sergisini açtı.

04.06.2014 10:15  Güncelleme: 11:04

Dünya Çevre Haftası dolayısıyla Doğa ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞA-DER) Fotoğrafçılık Kulübü "Yok Oluşun İzleri" sergisini açtı.

Dünya Çevre Haftası dolayısıyla etkinliklerini sürdüren DOĞA-DER fotoğrafçılık kulübü "Yok Oluşun İzleri" sergisini Mahkeme Hamamı Kültür Merkezinde açtı. Sergide Bursa'da yaşanan çevresel sorunlar, sanayinin havaya verdiği zarar ve çarpık kentleşmenin ortaya çıkardığı sorunlar, kulüp üyelerinin çalışmalarıyla fotoğraflandı. Bursa'nın öteki yüzünü gösteren fotoğraf sergisi ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Sergi açılışında konuşan DOĞA-DER Başkanı Murat Demir," Dünya Çevre Haftası dolayısıyla insanlarda farkındalık oluşturmak için bu sergiyi açtık. Bu sergide doğanın insanlar tarafından nasıl yok edildiğini göstermeye çalıştık. Bizler sokaklarda sempozyumlarda ve çalıştaylarda anlatamadıklarımızı fotoğraflarla anlatıp çevre konusunda insanlarımızda bilinçli olmasını sağlamak istiyoruz"dedi.

DOĞA-DER Fotoğraf Kulübü Üyesi Orhan Turhan," Sergimizdeki fotoğraflarla Bursa'nın güzellikleri yerine çirkin taraflarını göstermek istedik. Bu şehre karşı yaşam borcumuz var. Bu düşünceyle arkadaşlarımızla birlikte şehrin sorunlarını göstermeye çalıştık. Bursa sanayi ve çarpık kentleşmeden dolayı çevresel olarak büyük zaralar görüyor. Bizim amacımız bu çirkinlikleri insanlarımıza gösterip çevreye daha duyarlı olmalarını sağlamaktır. Bu şehir birlikte koruyup gelecek kuşakları en güzel şekilde bırakmalıyız" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğa Katliamı Sergi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement