Bursa'da Emniyette Spor Şube Müdürlüğü Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Emniyette Spor Şube Müdürlüğü Oluşturuldu

Bursa\'da Emniyette Spor Şube Müdürlüğü Oluşturuldu

Bursa Emniyet Müdürlüğü, sporda şiddetin önüne geçmek için kurulan Spor Bürosu'nu, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne dönüştürdü.

16.01.2013 12:49

Bursa Emniyet Müdürlüğü, sporda şiddetin önüne geçmek için kurulan Spor Bürosu'nu, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne dönüştürdü.

Bursa'da sporda şiddetin önlenmesi amacıyla Çevik Kuvvet bünyesinde bulunan Spor Asayiş Bürosu İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın talimatıyla genişletilerek 'Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne dönüştürüldü. İlk olarak 60 personelin görev yapması planlanan şubeye Şube Müdürü olarak Nilüfer Emniyet Müdür yardımcılığı ve yurt dışı görevlerin de bulunanan Ömer Koparan atandı.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursa gibi bir şehide böyle bir birimin kaçınılmaz olduğunu belirtip, olayların önlenmesi için sivil polislerinde görev yapacağını sözlerine ekledi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, kulüplerle sürekli iletişim içersinde olacak olan Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü'nün, statlara giriş yasakları bulunan holiganların denetiminide yapacağını sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Emniyette Spor Şube Müdürlüğü Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement